torstai 2. tammikuuta 2014

Joulupukki lahjan toi

  Nyt on joulu jo vietetty ja uusi vuosikin on jo käynnistetty. Toivotankin kaikille oikein hyvää uutta vuotta 2014, tuokoon tämä vuosi kaikkea ihanaa mukanaan. Tässä on tullut tahattomasti pidettyä hieman hiljaiseloa blogin puolella vaihteeksi. Ennen vuoden vaihdetta bloggerin lukuluettelo täyttyi kaiken näköisistä 2013 parhaista paloista ja katsauksista. Päätin olla sellaista tekemättä, sillä blogini on ollut pystyssä vain puoli vuotta ja vaikka paljon sinä aikana on kerennyt tapahtua, en kokenut tarpeelliseksi koota tapahtumia yhteen.

  Tulen sen verran perässä, että esittelen teille saamiamme joululahjoja. Yritän lähipäivien aikana saada tehtyä ja julkaistua myös postaukset mm. marraskuisesta Helsingin reissusta, lista uuden vuoden haaveista/toiveista ja välipäivien ale löydöistä.

  Lahjatoiveita minulla ei kovinkaan montaa ollut vaikka niitä kovasti kyseltiin, mutta toisaalta en odottanut saavani yhtään lahjaa tai kokenut sitä tärkeäksi, että pitäisi jotain saada. Joka tapauksessa sain ne mitä olin toivonut ja enemmänkin.

 Toivomani sammutuspeitto, marimekon pussukat ja 875gr kirja ja lisäksi rahaa, teetä, karkkeja ja purnukkatorni.

Ihanana pehmeät pussilakanat toiveesta.

 Lammas niskatyyny

 N:ltä kokonaan heijastinta oleva takki ja toppaliivi (H&M)

 Uusi matkakokoinen tangle teezer

 Vauvallekin saatiin turvakaukalo :)

  Näiden lisäksi pari mukia ja asettia lisää kokoelmaan Iittalan valkoista Teemaa, uusi vedenkeitin, magisso kakkulapio ja liikaa karkkia.

2 kommenttia:

  1. Liityn lukijaksi, itsekin odotan vauvaa, tosin 10vkoa sinusta jäljessä. Käy myös kurkkaamassa blogiani, joka löytyy nimeni takaa linkistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seurailemaan :) Kävin kurkkaamassa ja lupaavalta vaikuttaa, pitää vaan paremman ajan kanssa katsella tarkemmin.

      Poista