maanantai 30. joulukuuta 2013

Joulunajan kynsilook

  En ole kummoinen korujen tai meikkien tai kynsilakkojen/koristeiden käyttäjä. Työni vuoksi en voi pitää kynsilakkoja kuin lomilla tai pitkillä vapailla, sillä evira on kieltänyt ne ravintola-alan töissä jo ihan sen takia, ettei niitä lohkea kenenkään ruokaan. Kovasti nykyään haluaisin jatkuvasti laittaa kynsiä, mutta vielä joudun viitisen viikkoa odottamaan ennen kuin tämä on täysin mahdollista. Tässä syksyn aikana olen kumminkin pari kertaa päässyt lakoilla leikkimään ja testailemaan.

  Viime viikolla olin jopa neljä päivää putkeen vapaalla joten kaivoin lakkapullot esiin ja pistin tuulemaan. Alle laitoin pari kerrosta Ciatén gold digga sävyistä lakkaa ja päälle aluksi vain kynsien päihin pari kerrosta ja lopuksi päälle yksi kerros koko kynnelle Ciatén lakkaa sävynä party shoes.


  Töitä minulla on jäljellä enää 5 viikkoa ennen äitiysloman alkua. Sen jälkeen saan tehdä koska haluan (jos haluan) kynsilleni mitä tahansa.

2 kommenttia:

 1. Upeat kynnet! Pitääpä ihan katsastaa tuo merkki, on niin nätit värit. Ja ai että, jännittääkö kun on enää niin vähän aikaa äitiyslomaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merkki oli uusi minullekin kun aikaisemmin syksyllä siihen törmäsin. Tyytyväinen olen ollut kyllä, ensimmäinen mitä testasin oli punainen glitter lakka, ei vaan meinannut lähteä irti tärpätilläkään vaan käytin mattopuukkoa apuna lakan pois rapsuttamiseen ja aikaa meni 40min. Toisen kerran laitoin yksiväristä lakkaa + kahteen sormeen sellaisia "helmiä" http://www.cosmopolitan.co.uk/cm/cosmopolitanuk/images/u1/ciate_caviar_manicure_purple_black.jpg. Hyvin lähti irti kynsilakan poistoaineella. Tälläkin kertaa kun alla oli peruslakkaa niin irtosi aika helposti myös glitter osuudet.

   Pikku hiljaa tässä alkaa jännittää kun tuo laskettu aika lähestyy. Jossain välissä täytyisi aloittaa vaatteitten pesu, mutta kai ne voi muutaman viikon vielä odottaa :)

   Poista