tiistai 7. tammikuuta 2014

1. Perhevalmennus

  Meillä oli tänään ohjelmassa ensimmäinen perhevalmennus. Valmennus pidettiin Vaasa opistolla ja sen piti perheasian neuvottelukeskuksen luennoitsija ja aiheena olisi pitänyt olla Kahdesta kolmeksi, mutta sen sijaan aiheena olikin Vanhemmaksi kasvaminen jonka piti olla vasta ensi viikolla. Etukäteen aihe (tämäkään) ei ollut niinkään kiinnostavimmasta tai mielenkiintoisimmasta päästä, mutta haluan silti käydä jokaisen valmennus kerran kun niitä tarjotaan kumminkin vain ensimmäisen lapsen saaville (ainakin käsitykseni mukaan).

  Paikalla oli aika monta muutakin pariskuntaa, sekä pari äitiä yksin. Kun katsottiin minkä ikäisiä nämä muut olivat, niin keski-ikä oli noin 30-40 vuotiaissa pariskunnissa. Oli meidän lisäksi pari nuorempaakin paria, mutta me olimme kyllä kaikista nuorin pari paikalla.

  Hieman oli "turha" luento sillä minulle se ei tuonut oikeastaan mitään uutta ja N keskittyminen meni enemmän hereillä pysymiseen valvotun yön vuoksi. Seuraava luento on viikon päästä ja saa nähdä kuinka hyvin meidän keskittyminen on silloin kohdillaan.

  Huomenna aamulla onkin pitkästä aikaa neuvola.

4 kommenttia:

 1. Joo, mä oon jo aikojen alussa pitäny aika turhana noita...no tosin on varmaan luonnekohtasta ....joku saattaa saada noista jotain. Yleensä kuitenki nykypäivän raskaana olevat googlettaa jo kaiken ite ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh sepä. Moni asia oli tuttu jo ennen kuin vauvan hankimista suunniteltiin edes, sillä välillä oli niin kova vauvakuume, että tuli tutkittua paljon kaikkea ja muutenkin tässä koko ajan etsinyt uusia juttuja, ehkä viime aikoina vähän vähemmän kylläkin.

   Poista
 2. Mua kanssa vähän turruttaa ajatus mennä tollasseen. Synnytys ja imetysvalmennukset sen sijaan kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kovaa pohdinkin jaksaako sinne ensi viikon luennolle mennä edes. Tuo synnytys ja imetys valmennus on minullekin sellainen mihinkä varmasti haluan mennä :D

   Poista