lauantai 11. tammikuuta 2014

Raskaus kuulumisia: 32. viikko

Kuinka pitkällä: 31+5
Sukupuoli: Tiedetään kun syntyy ;)
Painon nousu: noin 9 kg
Äitiysvaatteet: Mamma pöksyt ja lökärit on kovaa kamaa.
Raskausarpia: Ei ole näkynyt :)
Napa sisällä vai ulkona: Sisällä
Uni: Viime yö oli hankala, stressasin heräämisestä ja jostakin syystä vauvan sairaalakassin pakkaamisesta ja heräsin ainakin kerran yöllä.
Tämän viikon paras hetki: Vapaa päivät.
Tämän viikon pahin hetki: Tänään kivuissa kärvistely.
Kaipaatko jotain: No en.
Liikkeet: Tuntuu :)
Mieliteot: Kermajäätelö oli tällä viikolla mieleen.
Pahoinvointia tai kipuja: Tänään tuli rehkittyää vähän liian kovasti töissä kuormaa purkaen jolloin selkä ja vatsa tulivat äärettömän kipeiksi, lähdin tuntia aikasemmin jotta pääsin lepäämään jaksaakseni huomenna taas töihin. Istuminen ei auttanut milläänlailla vaan lähes pahensi kipua. Sängyssä lepääminen tuotti hankaluuksia kun joka asennossa särki, kyljellä hieman vähemmän, mutta kääntyminen tuotti erityisesti tuskaa. Muutaman tunnin makoiltua nousin ylös jolloin särky oli edelleen paha, mutta pikku hiljaa väheni ja nyt ei enää erityisemmin tunnu. Nyt tiedänkin ottaa rauhallisemmin ja kuunnella kroppaa paremmin seuraavat 3vk töissä.
Odottaen innolla: Jokaista vapaa päivää.

4 kommenttia:

 1. Kannattaa kyllä kuunnella kroppaa eikä rehkiä liikaa, jos pahalta tuntuu niin saikulle! :) Itellä on niin huono selkä että oon jääny kummankin raskaudessa 4kk ennen laskettua sairaslomalle :) t.anne... puhelin ei antanut kirjautua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säpäs oot aikasin joutunut jäämään saikulle :O Nyt tiiän ooneks aikalailla mitä pystyy tehdä töissä. Tosin toissa yönä heräsin pieneen vatsa/selkä kipuun, viime yönä pahempaan sellaiseen ja mietin jo, että pitääkö synnärille tai johonkin soittaa että mitä teen. Ajattelin, että jos tulevana yönä herää taas samanlaiseen kipuun niin soittelen kyllä neuvolaan jatkosta.

   Poista
 2. Ettekö kysynyeet kumpi tulee, vai etkö vai aio paljastaa? :P Ite en malttanut millään odottaa rakenneultraan koska halusin vahvistuksen poika-tunteelle :)

  Jäädään siis odottelemaan minin syntymistä, niin päästään selville kumpi siellä majailee, uusi lukija siispä ilmoittautuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei edes kysytty koska (pääasiassa mies) ei haluttu tietää. Nyt tekee tiukkaa ku ei voi ostaa tytön tai pojan vaatteita tai "värejä". Miehellä ja yhdellä työkaverilla on vankka tyttö fiilis, itellä ei oo kumpaankaan suuntaan fiiliksiä.
   Tervetuloa lukijaksi :)

   Poista