perjantai 31. tammikuuta 2014

Tarjonnan tarkastaminen ja kaupunki kierros

  Eilen minulle tosiaan annettiin omasta neuvolasta aika toiseen neuvolaan (jossa on ultraus välineet) täksi aamuksi jotta pääsimme tarkastamaan missä tarjonnassa pirpana tällä hetkellä on. Tällä kertaa menin äitini kanssa paikalle. Aluksi kätilö ei itsekään meinannut olla varma, mutta kun oikean kylkikaaren alta löytyi selvä rinkula eli pää, selvisi kuinka päin siellä masussa köllötellään. Kätilöllä siis ei ollut niin hyvää kokemusta ja osaamista taustalla ultraamiseen kuin sairaalan ultraajilla ja hän tästä mainitsikin alkuun, että pystyy katsomaan juuri asennon vain muttei antamaan mitään koko arvioita tai vastaavia. Eli tällä hetkellä pirpana on vinottaisessa perätilassa, eli pää on oikean kylkikaaren alla, peppu jossain vasemman lonkan päällä ja jalat suuntaa enemmän sitten tuonne missä pään kuuluisi olla. Kätilö saikin aikaistettua minun seuraavaa äitiyspoli käyntiä viikolla joten ensi keskiviikkona päästään taas moikkailemaan pirpanaa, katsomaan että hän on kasvanut normaalisti ja jos hän ei poli käyntiä ennen itse käänny, niin kääntöä ilmeisesti yritetään samalla kertaa.

Oli pakko napata kuva Instagramiin tällaisesta paperisesta monsterista HS Centerin portailla :D

  UÄ:n jälkeen menimme pariksi tunniksi äitini luokse istuskelemaan ja kävimme siinä kävellen Palosaarella sijaitsevassa ihanassa sisutusliikkeessä Säteessä. Ennen yhtätoista suuntasimme keskustaan ostoksille. Tarkoituksena oli hankkia pirpanalle viimeiset tarvittavat jutut, mutta tottakai sieltä tarttui hieman muutakin mukaan. Sain haettua mm. kangasta pinnasängyn reunapehmusteen päällystämiseen ja lakanoihin, parit tyynyliinat alennuksesta, Tiimarista pientä sälää, imetysliivit ja -topit minulle sekä sukkahousut pirpanalle henkasta ja maukasta, apteekista minulle särkylääkettä ja pirpanalle d-vitamiini tippoja. Välillä piti käydä tankkaamassa ja sen suoritimme Arnoldsissa bagelien ja donitsien äärellä. Niin ja sain irtisanottua nyt tämän hetkisen vuokra-asuntommekin. Ruokaostoksien kanssa samalla reissulla ostin talkin, sinkkivoiteen, kylpyöljyn ja pari tuttia.

  Tässä vielä huonot puhelinkuvat ostoksista

 Kangas on samaa kun mitä käytin tilkkupeittoon (9,90€/m) ja ihanat petroolin väriset tyynynpäälliset Anttila 8€/kpl.

 Parit keittiöpyyhkeet Tiimarista 2,50€/paketti ja tollasia muovi boxeja 4kpl joissa askartelu tarvikkeita ollut myynnissä, suurin  osa oli rikki/halki, mutta kaivoin parit ehjät sieltä 0,50€/kpl.

Vaahteranlehtiä askarteluun ja washi teippiä Tiimarista.
 
Tarvikkeita vauvalle ja särkylääkkeet minulle.

Lisäksi tosiaan ihan valkoiset sukkahousut vauvalle 7,95/2kpl paketti, mustat ja valkoiset imetysliivit 14,95€/2kpl setti ja samanväriset imetystopit 19,95€/2kpl setti.

P.s. Vähän meni myöhälle tämä päivitys kun yö tuli nukuttua niin huonosti, että oli pakko ottaa päikkärit välillä.
P.p.s. Olisin päässyt hakemaan hoitoalustan pakettiautomaatista viikonlopun aikana, mutta saapumisilmoitus on ollut jotenkin virheellinen ja paketti ei mahdu automaattiin vaan minun pitää hakea se ensi viikolla keskustan postista.

1 kommentti:

  1. Saanko antaa vinkin?Annan kuitenkin,saat itse päättää mitä teet sille eli unoha Devisol tipat,aiheuttaa vauvalle vatsavaivoja.Mene apteekkin ja osta RELAdropseja joihin on lisätty D-vitamiinit,ne sisältää myös maitohappobakteereita,rauhoittavat vatsan ja lisäävät vastustuskykyä.Niitä voi antaa myö syntymästä asti.En ole mikään mainostaja mutta noista tipoista on hirmuisesti hyötyä pikkuiselle ja masukaan ei joudu koetuksella,10ml pullo maksaa noin 20 euroa mutta on hintansa arvoinen.Tsemppiä loppuun ja uuteen alkuun:)

    VastaaPoista