sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Välipäivien ale löytöjä

  Olin maanantain vapaalla töistä ja menossa kaupunkiin Kelaan tekemään äitiys- ja vanhempainraha hakemuksia joten päätin samalla kiertää kauppojen alennus myynnit läpi vielä siinä vaiheessa kun kokoja ja tarjontaa oli jäljellä. Ihan hirveästi en ostanut ainakaan verrattuna joihinkin vuosiin, kun kotiin on tullut kannettua monta kassillista tavaraa. Pääosin teinkin vain ale löytöjä ja vain pari ostoksista taisi olla ihan normaali hintaisia. Vaate ostoksia itselleni en hirveästi ole tehnyt pitkään aikaan tämän kasvavan mahan vuoksi, mutta nyt löysin itselleni pari paitaa jotka eivät tosin ole äitiysmallia vaan ihan ginan basic malliston ale kappaleita, mutta olen todennut ginan perustopit hyväksi tämän mahan kanssa, sillä ne ovat tarpeeksi pitkiä ja venyvät käytössä riittävästi, mutta palautuvat pesussa takaisin normaaliksi. Mukana myös pari aikaisemmin netin kautta tehtyä ale ostosta.

 Normaali hintaisena tukisukat Lindexistä 9,90€.

 Tämä muistio normaali hintaisena gina tricotista 9,95€.

Panta gina tricotista 2,48€

 Valkoinen pitkähihainen 7,48€ ja luumun värinen toppi gina tricot 4,98€.

 Moonbootsit netin aleista. Hyvät loppu raskauteen kun jalat voi sujauttaa vain sisään ilman kyykkimistä tai kumartumista.

Toinen netin ale löytö, Esprit Tracy rannekello.

Jouluisia askartelu tarvikkeita Sinooperista ja Tiimarista -70% Nämä kaikki olisivat olleet normaali hintaisena 55,50€, mutta alen jälkeen näistä tarvitsi maksaa vain 16,65€. Sopii minulle.

 Vauvalle Lindexistä 2kpl haalarit/9,98€ ja 2kpl bodyja/7,47€

ja setti jossa on body, pipo ja housut 8,47€.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on, vähän on jäänyt harmittamaan kun sulla ei niitä enää niin hirveästi ole.

   Poista
  2. Sain niistä niin paljon lokaa niskaan,että siksi jäänyt vähemmälle. Nyt taas aattelin alottaa, kun pääsee kiertää kauppoi ;)

   Poista
  3. Joo huomasin :S Ihmettelin vaan niitä jotka valittaa asiasta. Meinas välillä tulla ittelläki ulos korvista, mutta selasin vain nopempaa läpi tai ajattelin, että mitä jos itse olisin tehnyt postauksen aiheesta toisaalta just niitä oli kiva seurata :)
   Itellä meinas välillä tuntua siltä että nyt oon päivittänyt turhan usein ostoksista, kunnes sitte katoin koska oikeasti olin viimeksi laittanut.

   Poista
 2. Tää oli tosi kiva :) Itse odotan et päästään ostamaan tietynväristä ja tyylistä, mutta sukupuoli selviää vasta 2viikon päästä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin odotan sitä, että pääsee hankkimaan tytölle tai pojalle sopivia :) Meillä kun tuo mies ei halunnut etukäteen sukupuolta tietää niin joutuu sinne syntymään odottelemaan.

   Poista