maanantai 20. tammikuuta 2014

Pikainen neuvola käynti rv 33+0

  Viime viikon hermoilin pirpanan vähentyneitä liikkeitä ja lauantaina olinkin hermoromahduksen partaalla kun niitä tuntui todella vähän jos ollenkaan. Lauantaina töiden jälkeen tein kumminkin liikelaskentaa ja siinä tunnissa minkä makoilin ja laskin, niin liikkeitä tuli noin 13. En sitten soittanut synnärille ja mielikin vähän rauhoittui.

  Joka tapauksessa tänään soitin neuvolaan josko pääsisi sydän ääniä kuulemaan ja kävinkin siellä. Syke oli onneksi oikein hyvä joten kaikki on kunnossa. Kätilö totesi saman mitä itse olin veikannut, että pirpana on kääntynyt väärinpäin. Kaksi viikkoa sitten kun olin neuvolassa, pirpana oli vielä pää alaspäin, mutta nyt tosiaan kääntynyt. Lauantaina hän taisi olla pää ylöspäin, mutta tällä hetkellä hän on poikittain.

  Tämän vuoksi aikaistimme seuraavaa neuvola käyntiä ja siellä katsomme onko vauva kääntynyt takaisin pää alaspäin ja jos näin ei ole käynyt, niin menen äitiyspolille jossa vauva koitetaan kääntää oikein päin ja jos se ei onnistu niin tutkitaan onko minun mahdollista synnyttää alateitse ollenkaan.

  SF-mittakin oli sentin pienempi kuin viimeksi juuri tämän kääntymisen vuoksi.

  Muutama kuva aika monesta jotka räpsin puhelimella kun kävelin kotia neuvolasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti