lauantai 14. kesäkuuta 2014

Asuntoesittelyssä: Pohjapiirros

   Kirjoittelin jo helmi-maalliskuussa tekeväni asuntoesittely postauksen kunhan saadaan tavaroita paremmin paikoilleen ja asetuttua taloksi. Aika onkin vierähtänyt yllättävän nopeasti enkä ole tätä asiaa muistanut tai kerennyt tekemään. Suurimpana unohduksen aiheuttajana taitaa olla tuo meidän natiainen jonka kanssa on tottakai halunnut viettää paljon aikaa varsinkin kun hän on hereillä. Joka tapauksessa nyt päästään aloittelemaan asuntoesittely postaukset ja aloitetaankin se pohjapiirrustuksella.


Meidän asunnosta ei virallisesti ollut myynti-ilmoituksessakaan kuvaa pohjapiirrustuksesta. Kuukauden täällä asuttuamme seikkailin etuovi.comissa jossa hoksasin meidän alapuolella olevan asunnon myynti-ilmoituksen. Asunto ei ole enää täysin samanlainen, mutta parilla pienellä muutoksella sain tehtyä pohjasta lähes sellaisen kun meidän asunto on. Pohjapiirros ei ole mittakaavassa, mutta aika lähellä kumminkin.

Me asumme siis kolmiossa ja neliöitä on 78,5. Kuvasta poiketen olohuoneesta kuljettavaan makuuhuoneeseen meillä on välissä kaksoisovet ja ikkunaa vastapäätä olevalla seinustalla on nurkissa pienet tolpat tai vastaavat ja niiden välissä on hankkimamme vaatekaappijärjestelmä. Keittiön vierestä löytyvä makuuhuone tulee olemaan lastenhuone kunhan se saataisiin tyhjättyä ja sisustettua vielä. Se onkin muuten ainut huone joka on osittain rempallaan vielä. Muissa huoneissa fiksattavaa löytyy lähinnä tauluhyllyjen, taulujen/valokuvien, seinähyllyn ja lamppujen laitossa.

  Sellainen. Katsotaan koska saan kuvattua huoneita jotta saan niitä esiteltyä. Huomautuksena jo, että "ennen" kuvat ovat todella huonoja. Sairaalassa pikkuisen kanssa ollessani annoin N:lle tehtäväksi ottaa kuvia lähtötilanteesta. No enpä hoksannut sanoa, että ne tulevat blogia varten joten ne on otettu puhelimella ja kuvissa näkyy hänen sukulaisiakin. Täytyy varmaan käyttää hyödyksi myynti-ilmoituksen kuvia myös.

3 kommenttia:

  1. Sinulle on haaste blogissani;

    http://askeleitahiekassa.blogspot.fi/2014/06/haaste-11-asiaa.html

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi sulla. jään kyllä ehdottomasti seurailemaan :)

    VastaaPoista