keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Umeå shopping

  Sitten Uumaja reissun viimeiseen postaukseen eli ostoksiin.

  Kuten mainitsinkin edellisessä Uumaja postauksessa, Uumajasta ei tullut hankittua hirveästi mitään. Tämänkin postauksen ostoslistasta tuli täytettyä vain kaksi kohtaa, sillä lagerhausin neliön rautalanka korin väri oli väärä (olisihan sen toki voinut vaikka spreijata jonkin muun väriseksi), pandoja en nähnyt; en ainakaan pehmolelua, maton olisin hakenut myöhemmin (en viitsinyt rehata sitä heti alusta alkaen mukana useaa tuntia); en kerennyt kun liikkeen sulkiessa olin syöttämässä Viccania, hopeisia koreja enkä urheiluhousuja löytänyt ollenkaan. Meinasi topsipuikko/vanulappu purnukka jäädä myös kauppaan kun en tahtonut sitä aluksi löytää.

Jäi sieltä Lagerhausista vähän edes käteen vaikka enemmänkin olisin ostanut jos olisin uudestaan kerennyt paikan päälle ennen liikkeen sulkemista. Iso aakkosjuliste Victorian huoneeseen, yksi pienempi juliste ja kolme postikorttia.


  Utopiasta löytyvästä Tehörnan liikkeestä olisin mielelläni kotiuttanut useamman Littlephantin tyynyn, mutta kun pienimmät maksoivat yli 60€ kappale ja isompien hintaa en uskaltanut enää kurkata, jätin ne suosiolla hyllyyn ja ostin Littlephantilta kaksi 4 desin teemukia noin 18€/kpl. Värejä ja kuvioita oli monia ihania, mutta päädyin näihin mustavalkoisiin waves mukeihin. Samaisesta liikkeestä oli pakko ostaa myös muutama suklaakonvehti kotiin viemisiksi.


  Jo laivan kaupassa katselin kivoja Sagaformin mukeja ja pulloja ja Åhlensilla olikin samoja myynnissä, halvemmalla. Minun täytyikin hankkia itselleni yksi sininen pillimuki kesäksi. Hetken kiertelyn jälkeen löysin myös etsimäni topsipuikkojen/vanulappujen säilytysrasian. Meinasin ostaa toisenlaisen kirkkaan muovi säilyttimen myös meikeille, mutta päätin jättää sen hyllyyn. Åhlensilla oli ihana valikoima vauvanvaatteita ja useammatkin olisin voinut hankkia, mutta päädyin ostamaan vain yhdet siniset kesähousut Victorialle. Kokoa 62, johon pikku hiljaa siirrymme on kumminkin niin reippaasti jo.


  MVG:ssä oli Fanny niminen vaateliike jossa oli muutto myynti ja kaikki myytiin pois puoleen hintaan, siis aivan kaikki. Sieltä ostinkin yhden kivan mekon sekä pyjamasetin.
Kävin myös paikallisessa marketissa josta piti ostaa muutama sellainen karkkipussi, joita meiltä saa vaan irtokarkeista. Jano oli koko ajan kamala niin iso pullo vettä tuli ostettua ja N:lle pari purkkia nuuskaa. 


  Siinä olikin ostos saaliini, aika pieneksi jäi, mutta se ei haittaa. Ehkä parempi näin.

2 kommenttia:

  1. oi kun kivoja ostoksia :) noi konvehdit näyttää niin överi herkullisilta :pp

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne olikin aika herkullisia ja laatuja ois ollut vaikka kuinka monta lisää. Tarttis varmaan joku päivä käydä yhdessä pikku liikkeessä josta saa vastaavia täällä Vaasassa.

      Poista