sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kesäloma matka Tallinnaan

  Nyt kun on kesä, oli säät mitä oli, on tullut puhetta reissaamisesta. Me haluaisimme kovastikin matkustella N kanssa, mutta rahat eivät riitä, eikä myöskään aika. Victoria ei olisi tokikaan este matkustamiselle ja hyvin hän mukaankin tulisi, mutta on se helpompaa kun odottaa, että hän kasvaa vielä vähän lisää.

Vanha lato Mustasaaressa

   Itse olen nyt vasta kiinnostunut Suomen sisäisestä matkailusta ja tähän sysäyksen sain After the storm blogin Sanniksen Kokkola postauksista ja Kädenjälkiä sydämessä blogin Nean yhden viikonlopun road tripistä. Olisikin kiva joskus lähteä kiertämään koto Suomea oikein kunnolla, sillä meillä löytyy niin kaunista luontoa pitkin ja poikin ja kun kesällä reissaa saa nauttia yöttömistä öistä ja vaikka telttailusta sekä öisistä uinti retkistä. Nämä tällaiset reissut saavat odottaa vuoden pari, jotta Victorian voi joko napata mukaan tai jättää isovanhemmille hoitoon. Nyt tiedossa on erilainen reissu.

  Melkein kolmisen vuotta sitten kun olin tavannut N kanssa, lähtivät he omalla perheellä sekä perhe tuttujen kanssa Viroon. Koska olimme vasta tavanneet en lähtenyt mukaan. Tässä kesäkuun aikana tulikin anopin kanssa puheeksi josko lähtisimme Tallinnaan kun heillä on kesäloma.

Laiva keulasta otettu kuva

  Alkuviikosta aloimmekin tuumasta toimeen ja ryhdyimme etsimään halvinta ja parhainta hintaa hotellipaketeille. Mielessä meno-paluu laivalla, kaksi yötä Tallinnassa ja hotellin sijainti keskustassa. Olisimme halunneet huoneet Viru hotellista, mutta Tallinkin ja Vikingin kautta paikat olivat loppu ja Eckerön kautta matkalle olisi tullut hintaa pari sataa euroa enemmän kuin Vikingillä toiseen hotelliin. Lopulta päädyimme varaamaan matkan heinäkuun lopulle, tiedossa yksi yö Helsingissä, meno-paluut Tallinnaan Viking linellä ja kaksi yötä Radisson Blu Olumpia hotellissa. Matkaan meitä on lähdössä hieman isompi porukka, kaiken kaikkiaan kymmenisen henkilöä.

kuva vanhasta kaupungista

  Matkaa odotan jo innolla, sillä en ole ollut koskaan Virossa ja kaipailenkin vinkkejä minne mennä, missä käydä ja mitä syödä. Mukana on kumminkin meidän pieni natiainen niin se rajoittaa hieman tekemisiä, mutta hyvin vähän. Ehdotuksia otetaan siis vastaan.

P.s. Pikkuiseni oppi tänään kääntymään selältä mahalleen sekä pärisyttelemään huuliaan <3

5 kommenttia:

 1. Tallinnan vanha kaupunki on ihan nätti paikka kesällä joten sinne kantsii mennä kiertelee :)

  VastaaPoista
 2. Haha, kiva että oli KokkolaInfosta jotain hyötyä :) Tallinnaan pitäis kyllä päästä!

  VastaaPoista
 3. Whaaat..kirjoitin tähän kommentin, eikä hajuakaan mihin se meni...vai tuliko se perille? Sitä koitin sanoa, että kiva jos Kokkolahypetyksestä oli jotain hyötyä :D Ja Tallinnaan pitäis kyllä päästä kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaikkei välttis Kokkolaan koskaan ois suunta mut ihan muuten tekstissä oli hyvä pointti et miks tarvis lähtee johonki "kesäloma kaupunkiin" jossa on kaikki ihmiset yhtä aikaa.

   Poista