tiistai 17. kesäkuuta 2014

Blogini täyttää ensimmäisen vuoden

  Viikonloppuna aloin miettiä sitä kun aloitin tämän blogin kirjoittamisen. Tänään tulee vuosi täyteen ensimmäisestä kirjoituksesta tässä blogissa. Tarkoitus oli alun jälkeen lähteä kirjoittamaan vauvakuumeilusta, siitä miten raskaus tekisi elämällemme hyvässä ja pahassa, olisiko lapsi elämän tilanteessamme minkälainen juttu.

Mihinkään näihin mietintöihin en päässyt kun olinkin jo raskaana heti ensimmäisestä "saa tulla jos on tullakseen" kierrosta. Siinä tapauksessa en viitsinytkään edes mainita aiheesta pahemmin mitään, sillä pelkäsin raskauden menevän kesken jos kerron asiasta julkisesti ennen ensimmäistä ultraa.

  Vuoden aikana olen saanut reilu parikymmentä rekisteröitynyttä lukijaa bloggerissa, 9 lukijaa bloglovinin kautta sekä blogilistan kautta 11 tilaajaa. Näiden lisäksi löytyy sopivasti kävijöitä. Puolessa vuodessa blogini kuukausittainen kävijämäärä on tuplaantunut ja minulla on muutama ihanan aktiivinen kommentoija. Toivon toki useamman lukijan ja kommentoijan löytävän blogini, mutta olen todella todella iloinen teistä jokaisesta joka seurailee blogiani.

  Suosituimpia tekstejä ovat olleet Pikku prinsessa, Mustikka-vadelmapiirakka, synnytyskertomus, lähdetään vesille ja Ei kukaan pärjää yksin täällä, ei kukaan haluu yksin jäädä


  Kiitos kuluneesta vuodesta ja toivottavasti jatkatte vastaisuudessakin meidän elämämme seurailua. Asia ei minulta ihan heti lopu kesken ja tänne onkin hyvä kirjoittaa muistiin muun muassa asioita Victoriankin kehityksestä.

2 kommenttia: