maanantai 16. kesäkuuta 2014

Fantastic goodiebag

  En sitten kerennytkään viikonloppuna esittelemään Amaliasta samaani goodiebagiä tai tekemiäni ostoksia, mutta esittelen ne nyt.

  Amalia oli täynnä vaikka mitä ihanaa ja vaikka kuinka monesti liike tulikin kierrettyä, löytyi aina jotakin uutta. Monta ihanaa esinettä olisinkin voinut kotiuttaa, mutta tällä kertaa päädyin ostamaan yhden tuotteen. Ihana puinen rengastorni Victorialle on samaa sarjaa kuin puolivuotta sitten Uumajasta ostamani palikkarasia ja helistin. Pumpkinin tuotteita olisi ollut useampiakin myynnissä, mutta ne jäivät vielä harkintaan.


  Goodiebagit olivatkin todella iso yllätys ainakin omalle kohdalleni, enkä tällaista osannut edes odottaa. Kassi sisälsi ihania suklaakonvehteja, sisustustarran, tuoksukynttilän, HOME kirjaimet sekä puisen Rakas koti -rasian. Jokaisella oli käytännössä samanlainen paketti, kynttilät ehkä hieman erivärisiä ja palikoissa ja rasiassa eri tekstit. Tykkäsin kovastikin tästä setistä ja koko sisustusillasta.

4 kommenttia:

 1. Ihana toi paketti! :) haluisin omaankin kotiin tollaisia valkoisia rasioita mut en tiiä mitä niihin säilöisin joten oon jättänyt ainakin toistaiseksi ostamatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään yli kovaa tosta rasiasta, nyt tosiaan tarvis keksiä mihin laittaa se ja mitä laittaa siihin

   Poista
 2. meillä on tommosia puisia rasioita vähö siellä sun täällä :-D kaikista parhain paikka on keittiössä. sinne voi heitää kaikki pikku tilpehöörit ja mikö ikinä onkaan hukassa, löytyy aina sieltä laatikosta ;-)

  VastaaPoista