maanantai 23. kesäkuuta 2014

DIY: Vaunuverhot

  Raskausaikana hankintoja tehdessäni mietin vaunuverhon ostoa muutamaankin otteeseen, mutten koskaan sitten hankkinut sellaista. Tähän päätökseen johti se, että osaisin itsekin tehdä sellaisen ja kaupassa kokeiltuani kuinka ohuita ja kalliita valmiit verhot olivat, oli asia selvä. Tekisin itse vaunuverhoni.

  Verhoa en kerinnyt tekemään ennen pikkuisen syntymää vaan tein sen huhtikuun alussa leikattuani palat käsityökurssin viimeisellä kerralla. Kaavan piirsin sanomalehteen vaunun kuomua vasten, leikkasin palat, ompelin ja valmista tuli.

  Verho on ollut todella kätevä vaunulenkeillä sillä se suojaa nukkuvaa neitiä auringonpaisteelta sekä tuulelta ja itse kun teki, sai mieleisensä kuosin.


   Omani on toiselta puolelta tähtikuvioinen ja toiselta harmaa pohjainen pilkullinen ja tilauksesta olen tehnyt kaksi, yhden samanlaisen kuin omani ja toisen kankailla jotka ovat tässä alimmassa kuvassa oikealla. Purjerenkaiden naputtelun sijasta tein reunoihin napinlävet ja verhot saa roikkumaan suihkuverho renkailla. Muun värisiä ja mallisia renkaita on ostettavissa tällaista tarkoitusta varten internetistä, mutta suihkuverhon renkaat tulevat kaiken kaikkiaan halvemmaksi ja ajavat asiansa yhtälailla.

9 kommenttia:

 1. Vau ihania! ♡ Voisin itekkin tehdä tollaiset jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyvä tehä ite niin saa just niillä kankailla ku haluaa :)

   Poista
 2. Itetehdyt on kyl tooosi kivoja :) Oot hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kivempia kuin kaupan massa tuotannolla tehdyt :) Kiitos kehuista jakiva että olet palannut bloggailemaan.

   Poista