torstai 12. kesäkuuta 2014

Kukkia ja sisustusesineitä Amaliassa

  Lisää yhteistyötä, nimittäin tänään pääsin lähtemään kotoa aivan yksikseni keskustaan tapaamaan uusia sekä vanhoja tuttuja bloggaajia tälläkin kertaa Vaasanalueen bloggareiden sisustusiltaan kauniissa sisustus- ja kukkakauppa Amaliassa. Toki hieman kotoa poissa ollessa mietitytti kuinka N:llä ja Victorialla menee kotona, mutta palatessani sain huomata, että molemmat olivat nukkuneet sen pari tuntisen minkä olin poissa.


  Amalia on siis niin sisustusliike kuin kukkakauppakin ja Vaasan liike löytyy torin tuntumasta Hovioikeudenpuistikko 13. Amalialla on liike myös Oravaisissa ja Uudessakaarlepyyssä ja heiltä löytyy myös verkkokauppa. Sisustuspuolen valikoimasta löytyy tuotteita muun muassa Bloomingvilleltä, Teddykompanietilta, Woodwickiltä sekä monelta muulta ihanalta merkiltä. Heillä on myynnissä myös pallovaloja mitkä ainakin talvella olivat kovassa huudossa blogeissa. Monet tuotteet ovat Ruotsalaista ja Tanskalaista suunnittelua ja syksyllä heille on tulossa kokeiluun tuotteita Hollannista. Kukkia he myyvät kuten perinteiset kukkakaupatkin. Niin yksittäin, kimpuissa, asetelmissa, häihin, surujuhliin, työpaikoille ja ihan mihin vaan. Heiltä pystyy tilaamaan myös kukkalähetykset ja voi kuinka kauniita kukkia heillä olikaan. Olisi ollut kyllä mukava ostaa muutama mukaann, mutta tällä kertaa jätin vielä hankkimatta.

  Liike oli minulle aivan uusi tuttavuus mutta tämä kerta ei kyllä jää viimeiseksi kun käyn sillä niin ihana putiikki on kyseessä. Jos vain pääsette niin käykää edes tutustumassa valikoimaan. Tuotteita sopivat hyvin lahjaksikin.

  Ihana omistaja oli varannut meille pientä purtavaa sekä juomaa ja kotiin lähtiessä saimme mukaamme goodiebagit jota en itsekään ole vielä avannut. Sen sisällöstä kuvaa viikonlopun aikana. Nyt kuvat saavat puhua puolestaan.

(EDIT: vähensin kuvien määrää ja lopuista teen toisen postaukseen)Amalian löydätte fb:stä ja heidän verkkosivuilta.

*Postaus toteutettu yhteistyössä sisustus- ja kukkakauppa Amalian kanssa*

3 kommenttia:

 1. Moikka!
  Haastoin sut mukaan 11-kysymystä blogihaasteeseen.
  Käy tsekkaamassa http://booberrys.blogspot.fi/2014/06/11-kysymysta.html ja jos lähet messiin,
  linkkaa ihmeessä sun postaus mulle! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, toi on just sen näköinen kauppa et voisin ostaa varmaan kaiken tuolta! :D
  Pääsispä joskus käymään, on vaan vähän turhan kauana täältä missä mä asustelen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä ois kyllä voinu ostaa vaikka ja mitä, mutta maltoin itseni :)
   Käy ihmeessä kurkkimassa heidän verkkosivuja :D

   Poista