lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen 2014

  Oikein hyvää pääsiäistä ja lankalauantaita.

  Meillä on vietetty pääsiäistä ihan normaalin viikonlopun tapaan ja en ole hoksannut koristella kotiakaan mitenkään pääsiäistä varten lukuunottamatta yhtä mariskoolia jossa on suklaamunia.


  Neiti kävi eilen pitkänäperjantaina hoidossa mummansa luona sillä aikaa kun me kävimme N treenikämpällä jossa hän veljensä kanssa soitteli rumpuja jonkin verran ja minullekin opetettiin se perus komppi. Sen jälkeen kävimme myös syömässä neidin fammun luona.


  Tänään heräsimme ihmeen pirtsakoina uuteen aamuun. Suuntasimme puolenpäivän jälkeen taas fammun luo syömään ja pyykkäämään. Eilen ihmettelin anopilleni kuinka monessa paikkaa on nyt näkynyt kuvia ihmisten ruoka-annoksista kun monet syövät parsaa. Ikinä en ole maistanut ja hän lupautui tekemään meille ruoaksi muun muassa juurikin parsaa. Ruoan jälkeen N lähti soittelemaan ja minä menin neidin ja tämän fammun kanssa käymään ostoksilla. Prismasta lähti mukaan ruoka tarvikkeita, synttärilahja siskolleni joka täyttää huomenna viisitoista ja askartelu juttuja minulle.


  Samalla reissulla lähdimme katsomaan plantageniin josko sieltä löytyisi sisutuksessa koristeina käytettäviä peikonpähkinäpuun oksia. Lähes koko putiikin kierrettyämme löysimme vihdoin oksia ilman että meidän täytyi kysyä keneltäkään asiasta. Juuri parhaimman mallinen oksa oli koristeltu höyhenin kun muissa taas ei ollut mitään. Hintaakaan ei ollut näkyvillä, mutta nappasin kyseisen oksan mukaan kassalle. Siellä sanottiin höyhenien olevan heidän rekvisiittaansa ja kun ne olivat rautalangoin kiinni, lupauduin ne irroittelemaan kunhan saisin sen oksan jos vain maksaa kohtuullsiesti. Hintaa oli vajaa 15€ joten ostin sen ja nyt se odottelee ruukkuun ja esille pääsyä.  Kokkoa emme suuntaa katsomaan sillä ohjelmaa on ollut ihan tarpeeksi tälle päivälle. Loppu ilta pyhitetään kotona olemiseen.

  Onko teillä käynyt virpojia tänään vai jo viime sunnuntaina? Meillä ei käynyt yhtäkään trullittelijaa, mutta parit satuin näkemään. Omaa neitiä en viitsi kiusata pukemalla mitään huivia tai vastaavaa trullin asua päälle. Katsotaan ensi vuonna uudemman kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti