torstai 10. huhtikuuta 2014

Kirppispöytä - Varattu

  Eilinen oli vähän raskas päivä, sillä omaa aikaa minulle jäi ehkä 2-3 tuntia koko päivänä. Neiti ei nukkunut hirveästi koko päivänä ja oli koko ajan rinnassa kiinni. Rytmi oli aikalailla että syötiin, oltiin olkapäällä, huudettiin, puklattiin, näitä koko päivän. Koko päivän yritin päästä tekemään tämän päivityksen loppuun, mutta lopulta meni niin myöhään, että luovutin ja tämä tulee nyt sitten.

  Kävin maanantaina taas kirppiksellä. Tällä kertaa suuntana oli Fyndis. Muuten en varmaan olisi edes mennyt, mutta ostin fb kirpparin kautta Longchampin laukun ja minun piti käydä nostamassa rahaa sitä varten niin samalla päätin kiertää kyseisen kirpun. Laukun myyjä kaikenlisäksi onnistui tuomaan sen minulle fyndiksen eteen.

  Olimme neidin kanssa matkassa kävellen, sillä N meni vihdoin töihin maanantaina. Hän kylläkin unohti jättää vaunujen ratasosan kotiin, joten kävin kaivamassa kantorepun esille ja tuli senkin käyttö testattua nyt ensimmäistä kertaa. Oli hirveän vaikea arvioida mitä Viccanille pitäisi pukea päälle jottei tule kylmä. Ulkona oli asteita +4 joten puin hänelle sen verran kuin ajattelin riittävän. Hänellä oli siis sukkahousut, pitkähihainen body, housut, neuletakki, tumput, paksummat sukat, kypärälakki, pipo ja haalari. Itselleni puin topin ja neuletakin, neiti siihen väliin ja päällimmäiseksi takki jonka jätin auki. Aurinko porotti niin kivasti, että kuumahan siinä tuli, varsinkin kun oli pieni lämpöpatteri masua vasten. Minä riisuin takin heti kirpparille päästyäni, neidiltä riisuin toisen lakin pois, mutta muuten hän kykeni olla niillä vaatteilla vaikka ensi kertaa varten tiedän jättää neuleen pois välistä. Kantorepun kanssa sujui oikein kivasti. Neiti nukkuin koko ajan ja sain katsella kaikkea rauhassa.

   Kirppikseltä löytyi tälläkin kertaa kaikennäköistä ostettavaa, mutta paras löytö oli Fjällrävenin takki. Takki on Greenland Womens Jacketin vanhempaa mallia, mutta on tosi hyvässä kunnossa. Merkki hihassa on vähän erilainen ja sisäpuolen laput ovat erilaisia, mutta kun neppareissakin on tuo susi merkki, on sen oltava aito. Tällaiset olivat tämän kerran ostokset

 Pitkä Vero Modan trenssi 2€, Fjällräven takki 5€

 Kahdet housut, neulepaita, sukkahousut ja hame,

 kaksi yöpukua,

body ja housut neidille.

Viimeisinä kuvina on fb kirpparin kautta ostamani laukut. Longchamp ja feikki LV.

  Samalla kun olin ostoksilla fyndiksessä, varasin itselleni myyntipöydän, sillä itselle on jostain taas kertynyt vaikka kuinka tuota tavaraa jota pitää myydä pois. Myynti aikani alkaa 24.4 ja minulla on pöytä 185 siinä uudemmalla puolella sitten. Nyt prosessina olisi vain hinnoitella kaikki tuotteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti