sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kuulumisia tältä viikolta

  Tähän postaukseen viitaten nyt on taas muutaman yön saanut nukkua paremmin eikä neiti ole valvonut niin kauaa kuin alku viikosta. Vielä kun itse osaisin mennä aiemmin nukkumaan...

Tällaisen nallen kanssa kävin tiistaina lenkillä :)

  Mitäs tässä muuten. Keskiviikkona lähdin käymään neidin kanssa kirpparilla vaihteeksi. Ajatuksissani oli käydä Suvikirppiksellä, mutta kun suuntana oli myös lidl päädyin Adam&Ewa kirppikseen joka on siinä vierssä. Löytöjä tuli tehtyä ihan kivasti, varmasti enemmänkin olisi lähtenyt mukaan jos hinnat olisivat olleet kohdillaan. Loppu ilta meni kotona.

 Victorialle parit yökkärit, sukkia ja pussilakana kirppikseltä

Itselleni löysin tämän marimekon pussukan lisäksi yhden imetystopin. Imetyspaitoja olisin kotiuttanut useamman, mutta hinta pyynti oli lähes sama kuin uusissa.

  Torstaina tarkoitus oli mennä käymään Vaasassa avattuun Ylikiva nimiseen uuteen kahvilaan ennen mll:n maitoliigaa, mutta neidillä kesti niin kauan saada masunsa täyteen, että poikkesimme vain eurokankaassa.  Sieltä suuntasimme maitoliigaan joka on siis ryhmä 0-7 kuukautisille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Tämä oli meille ensimmäinen kerta kyseisessä ryhmässä ja meidän lisäksi siellä oli viisi tai kuusi mammaa vauvojensa kanssa. Kuulemma oli kato käynyt sillä yleensä ryhmässä on paljon enemmän ihmisiä. Viccan oli nuorin paikan päällä, sillä muut taisivat olla kolmen tai neljän kuun vanhoista ylöspäin. Eurokankaasta hain siis muutamaa erilaista kangasta joista olisi tarkoitus värkätä neidille jos jonkinlaista mekkoa ja vaunuihin tuulensuoja.

Ensimmäinen kangas vasemmalta on trikoota, muut puuvillaa.

  Torstai illalla testasin syöttää neitiä pumpatulla maidolla pullosta sillä lauantaina hän meni hoitoon ja halusin koittaa, että se pullosta syöminen onnistuu. Kyllä hän lähes kaiken söi, mutta hankalaa oli. Varmaan se kun minä yritin sen tehdä niin ei onnistunut. Jonkin aikaa neiti makasi tyytyväisenä sylissä kunnes puklasi varmaan koko mahalaukkunsa sisällön itsensä ja minun päälle jolloin edessä oli kylpy molemmille.

Kylvyn jälkeen :)

  Perjantaina kävimme ulkona syömässä (ihan vain hesellä :P) ja sen jälkeen jäin kiertelemään gw-galleriaan ja kotiin menin kävellen neidin kanssa kun isukki meni siksi aikaa rummuttelemaan.

 Nämä kynttilät olivat vain liian herkullisen värisiä jätettäväksi Hemtexin hyllylle.

Samaisesta putiikista kotiutin myös pompomeja sekä paketin pieniä munan mallisia koristeita.

  Lauantaina illalla ohjelmassa oli stand uppia Sami Hedbergin merkeissä. Neiti oli sen aikaa hoidossa fammun luona ja hyvin oli mennyt vaikka minä vähän jännitin etukäteen hoitoon jättämistä.

 Tuo jono jatkui meidän takana vielä melkein saman verran ja tuolla käännös kohdassa huomasimme toisen yhtä pitkän jonon.


Tästä tulikin useamman päivän kuulumis postaus, sillä alunperin meinasin tehdä tämän perjantaina, mutta neiti vei lähes kaiken aikani kotona ollessa niin tämä vähän siirtyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti