tiistai 8. huhtikuuta 2014

Laukkuratsia

  The Voice on useamman kerran järjestänyt unelmalaukku kisoja eri tavoin. Minulla on muistissa sellainen versio jossa mukaan osallistuttiin netissä ja kun radiossa sanottiin aina päivän voittajan nimi, täytyi henkilön soittaa ehkä vartin sisään radioon saadakseen palkintonsa. Nyt heillä on ollut käynnissä toisenlainen unelmalaukku kisa, jossa piti joko netissä yhdistää oikea laukku oikealle omistajalle tai ottaa kuva omasta laukusta ja sen sisällöstä ja lisätä se instagramiin tunnuksella #laukkuratsia. Kisa taitaa olla jo ohi vaikka he jakoivatkin sitä tänään omalla facebook sivullaan, mutta tämän innoittamana päätin napsasta kuvat omasta laukusta ja sen sisällöstä.

  Ennen pärjäsi melko vähäisellä tavara määrällä kun lähti johonkin. Mukana tarvitsi olla vain lompakko ja avaimet, mutta kuten yleensä naisten laukuissa, niin minullakin oli muutakin aina laukussa. Nykyään on vähän toinen juttu. Mamma elämää on tullut vietettyä tähän mennessä reilu kuusi viikkoa ja laukun sisältökin on sen mukainen, sillä mukana täytyy kulkea myös tykötarpeita vauvalle. Monilla on varmaan käytössä eri laukut vauvan jutuille kuin omille, mutta mielestäni on paljon helpompi kun kaikki on yhdessä laukussa. Pitää vaan olla kiva ja tarpeeksi iso laukku.

  Omani näyttää tältä


Löytyy avaimet, lompakko, muistivihko, vaippoja, valkoisen pussukan sisällä siteitä, bepanthenia, viltti ja rättejä.


Isomman pussukan sisällä liivinsuojat, korvatulpat, kampa, ponnareita, Tangle Teezer, meikkivoide, puuteri, ripsari, bb -voide, rusinoita, linssineste, särkylääkkeitä, huulirasva ja nenäliinoja.


Sekä puhdistuspyyhkeitä, vaihtovaatteet vauvalle, pipo, sukat ja tumput. Vaihtopaita minulle ja aurinkolasit. Laukussa kulkee myös puhelin, vesipullo ja hoitoalusta ja joskus tabletti, lehtiä, vauvan leluja ja muuta tarpeellista.

4 kommenttia:

  1. Itseasiassa, se taitaa olla yleisempää, että on vaan se yksi laukku josta löytyy molempien tavarat. Toki on niitäkin joilla tavarat eri kasseissa, mutta helpompaahan se on, että kaikki menee yhteen paikkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu samaa mieltä olen, että yleisempää on yksi laukku, mutta aika monella tuntuu olevan kaksikin laukkua käytössä.

      Poista