keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Missä nukkumatti?

  Meillä ei enää nukuta öisin. Tai no alkuyö nukutaan, mutta tässä parina päivänä kun kello on lyönyt 04:25 niin enää ei nukuta. Ainakaan kahteen tai kolmeen tuntiin. Eilen pääsin takaisin nukkumaan 07:00, katsotaan koska tänään. Viime viikolla jo oli hieman samanlaista, mutta valvominen jäi yleensä 1-2 tuntiin.


  Kieltämättä hermo on meinannut mennä muutamaan otteeseen niinä päivinä kun neiti valvottaa yöllä. Itse kun olen tottunut menemään vasta puolen yön paikkeilla tai myöhemmin, nukkumaan ja herätä myöhään. Nyt kun mennään neidin ehdoilla, on välillä vähän totuttelemista joissakin asioissa. Eilen päästessäni takaisin nukkumaan, totesin, että olisi pitänyt vain nousta ylös puuhailemaan kaikkea. No tänään olen toteuttanu sitä reilu tunnin valvomisen jälkeen.


  Ihmettelen vain miten saisi neidin rytmin järkevämmäksi kun päivisin kyllä nukutaan. Silloin tällöin päivälläkin valvotaan se 2-3 tuntia kerralla. Kovasti yritin pitää neitiä hereillä eilen illalla jottei tämä yö menisi tällaiseksi, mutta pirpana oli niin väsyksissä, ettei jaksanut yrityksestäni huolimatta valvoa.

Alkaa vaikuttaa siltä, että kohta saattaisin päästä takaisin nukkumaan.

Kuinka muilla pikku lapsi perheillä nukutaan öisin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti