perjantai 25. huhtikuuta 2014

Meidän rutiineista

  Vähän on jäänyt postailu vähemmälle taas, sillä en tiedä mistä kirjottaisi kun ei meillä hirveästi tapahdu mitään mistä kirjottaisi. Lähinnä päivät on sitä, että yöllä herätään ensimmäisen kerran syömään joskus 4-6 välillä ja seuraavan kerran herätään 9 ja 11 välillä jolloin syötän neidin ja siihen menee vaihtelevasti 1-3 tuntia aikaa. Sen jälkeen mahdollisesti kerkeän itse syömään jotakin aamupalaksi ja ehkä olla koneella jonkin aikaa. Yleensä mennään siinä 13 jälkeen vaunuttelemaan neidin kanssa ainakin tunniksi. Riippuen kauanko neiti nukkuu, niin hän syö siinä 16-18. N tulee kotiin klo. 16-17 ja jos tarvitsee käymme kaupassa ja sitten temme ruoan, mutta jos ruoka tarvikkeet ovat valmiiksi teen ruoan siihen aikoihin kun N tulee kotiin. Itse olen neidin nukkuessa koneella, siivoan tai teen jotain muuta. Neiti syö illalla vielä joskus 19-24 välillä juurikin riippuen miten aikaisemmin on syöty.

  Tällä viikolla on kyllä rytmi ollu aivan sekaisin kun joinakin päivinä nukuttu hyvin ja joku yö tässä heräiltiin parin tunnin välein. N haki tänään Cuplaton tippoja apteekista ja toivon, että ne tuovat helpotusta. Tänään olin ajatellut neidin nukkuessa hinnoitella tavaroita kirppikselle ja lähteä päivällä vaunuttelemaan kun oli niin kaunis sääkin, mutta tänään on ollut taas vaikea päivä. Yöllä syötiin siinä 4:30 ja neiti nukahti nopeaa uusiksi, mutta minä en. Sitten heräiltiin joskus 9 aikaan ja oltiin hereillä reilu tunti, mutta nukuttiin vielä vähän vaille yhteen asti. Siitä lähtien päivä onkin ollut yhtä kitinää, itkua, rutinaa, syömistä, torkahtelua ja puklaamista. Neiti nukahti vasta kuuden jälkeen kunnolla ja on nyt pari tuntia nukkunut. En ole edes kerennyt tekemään vieläkään kaikkea mitä oli tarkoitus. Toivottavasti huominen menisi taas paremmin.

  Mutta muihin asioihin. Eilen minulla alkoi pöytävuokra tuossa lähi kirppiksellä ja veinkin sinne sen verran tavaraa mitä vaunuilla sain. Neidin otin kantoreppuun mennessämme sinne joten sain lykätä ison ikea kassillisen tavaraa vaunukopassa ja yhden pussin tavarakorissa. Tietysti sitä piti tehdä kirppiksellä myös kierros ja löytyihän sieltä tälläkin kertaa ostettavaa. On tuo Fyndis vaan hyvä kirppis. Ehkä kerran olen lähtenyt tyhjin käsin.

 Newbie body koossa 68, hiuspanta

 Yöpuku koko 62

 Body koko 62, farkut koko 68

 Minulle ruutu tunika ja mekko.

Neidille kaappiin odottamaan ihanat Pomp de luxin pussihousut koko 122/128.

  Sain vielä hinnoiteltua tavaroita kirppikselle niin saisin viedä niitä huomenna sinne hyllyn täytteeksi. Huomenna meidän pitäisi viedä myös pyykkiä pestäväksi anopin luokse sillä omasta koneestamme puuttuu edelleen pidempi virtajohto sekä pidempi letku mistä se vesi tulee koneeseen. Sunnuntaina olen menossa valokuvauksen alkeiskurssille joka järjestetään Vaasan alueen bloggareille. Meitä on yli sadan hengen ryhmä fb:ssä ja siellä on muutamiakin puuha naisia jotka keksivät ja jaksavat järjestää tapahtumia meille bloggareille. Viime viikolla oli tapahtuma yhteistyössä Aveon (voitte lukea siitä muun muassa Pieni Lintu -blogista täältä ja Unelmista totta -blogin Jonnalta täältä) kanssa johon minunkin piti mennä, mutten päässytkään. Nyt on siis vuorossa valokuvauksen alkeiskurssi jonka tulee pitämään Seppälän valokuvaamosta Anu Pietarinen. Myös toukokuun lopulle on jo tiedossa yksi kiva tapahtuma, siitä lisää silloin.

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä :) Menee varmaan hetki ennenkuin neidille mene nuo pomp de luxin housut :D hii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh niin menee kun nyt käytössä 56. Mutta oli niin ihanat, että pakko ostaa vaikka pitää muutama vuosi odottaa. Varmaan kerkeen hukkaamaankin ne siinä välissä :P

      Poista