torstai 29. toukokuuta 2014

Lähdetään vesille

  Tulevana lauantaina edessä on päivän reissu Uumajaan yhteistyössä Wasalinesin kanssa. En ole suunnitellut mitään pahemmmin Uumajassa olo ajaksi, mutta tarkoitus on käydä Lagerhausissa ostoksilla sekä Åhlensilla jossa vierailu talvella jäi todella lyhyeksi. Victoria tulee mukaani niin kulkeminenkin on hieman rajoitettua ja tavaroiden tuominen samoin.

Tällaisia ostossuunnitelmia minulla on edellä mainituista liikkeistä.

kori x 4 vessan kaappiin / muki


muovimatto parvekkeelle / aakkosjuliste

Onko teillä ideoita missä käydä Uumajassa ollessa? Aikaa on vain se 4h ja vaunut on mukana.

4 kommenttia:

 1. siis mikä toi Uumaja on? en oo kuullutkaan :D
  mäkin kyllä niiin haluaisin shoppailemaan kaikkea pikku kivaa jonnekkin mutta nyt ei oo tarvetta oikein millekkään erikoiselle eikä kyllä pahemmin varaakaan kun tulossa on kaikkia reissuja mihin täytyy säästää..
  Mutta kivaa lauantain reissua sulle :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks, mut mua vähän nauratti :D Se on kaupunki Ruotsissa suunnilleen Vaasan korkeudella. Vähän samantyyppinenkin ja kokoinenkin kun Vaasa. Täältä pääsee sinne laivalla neljässä tunnissa niin ei tarvi aina lähteä Tukholmaan. Laiva ei kulkenu noin kymmeneen vuoteen tätä väliä kunnolla, mutta muutama vuosi sitten alkoi taas.

   Ei mullakaan oo pahemmin varaa nyt tuhlata mihinkään, mutta vielä tämän kerran ja sitten alkaa säästökuuri.

   Poista
  2. Aijaa outoo kun en oo koskaan oikeesti kuullutkaan tollasesta :DD
   Mutta kiva juttu et tollanenkin reitti on ettei tosiaan aina sit tarvii mennä tukholman kautta!

   Onks sulla joku juttu mitä varten meinaat alkaa säästää vai ihan muuten vaan? Mä oon niin onneton ton säästämisen suhteen etten onnistu siinä ilman jotain syytä et mitä varten säästän

   Poista
  3. On kyllä kätevää kun ei tarvi ensi ajaa etelä-suomeen 4-6 tuntia ja sit yö/päivä laivassa, vaan voi aamulla mennä uumajaan ja illalla tulla takaisin ja shoppailuun on 4h aikaa.

   Ei mulla oikeestaan mitään oo mihin säästän. Lähinnä niin, että vois jäädä kotiin Victorian kanssa siihen asti kun se täyttää 2. Olis vähä valmiiks talles rahaa.

   Poista