torstai 15. toukokuuta 2014

Vauvan tarvikkeita ja ompelu välineitä

  Kuten tulikin edellisessä postauksessa mainittua, viime viikolla tuli tehtyä (TAAS) hieman ostoksia niin kirpparilta kuin perus kaupoista. Pakko esitellä kun tein niin kivoja löytöjä.

  Lueskelin pari viikkoa sitten huhtikuun Vauva -lehteä, jossa törmäsin jo ihaniin milestone kortteihin. Silloin ne menivät vielä vähän ohi, mutta kun lueskelin Eveliinan -blogia viime viikolla ja hänellä oli juttua samaisista korteista niin minuun iski kiinnostus. Tutkin mistä kortteja voisi ostaa ja kun selvisi, että niitä löytyy Baby Stylesta, suuntasin heti perjantaina sinne. 


Kyseessä on paketti kortteja, joihin voi merkata päiväyksen kun vauva saavuttaa jonkun virstanpylvään elämässään, kuten ensimmäisen hampaan puhkeaminen. Kortti on tarkoitus antaa vauvalle käteen tai laittaa hänen viereensä ja ottaa kuva muistoksi. Mielestäni todella kiva keksintö ja vaikka me olemmekin muutaman kortin ohi jo eletty, ajattelin laittaa aina kyseisen (1-10vk) kortin valokuva albumiin vastaavan kuvan kanssa. Tällaiset on pakko hankkia sitten joskus seuraavaakin lasta varten.

  Seppälästä mukaan lähti ihanat kengät. Nämä ovat tulleet myyntiin joskus alkuvuodesta jo, mutten ole malttanut niitä aiemmin ostaa. Perjantaina liikkeeseen astellessa mietiskelin koskakohan ne tulevat alennukseen. Minulla oli tuuria sillä aleosastolle kävellessä, kengät löytyivät hyllystä -50% lapulla varustettuna ja olihan ne pakko kotiuttaa.


  Meidän piti jo viime kesänä hankkia pimennysverhot, mutta asia jäi sillä kyseinen kangas on aika kallista. Viime viikolla postiluukusta kolahti kumminkin Eurokankaan mainos, jossa oli -20% kuponki joka oli käytettävissä yhteen kankaaseen. Hain sillä 5 metriä pimennysverho kangasta joka odottaa vielä ompelua. Samalla ostin lisää kivoja pinkkejä/punaisia kankaita, joista teen mahdollisesti mekkoja Victorialle.


  Koska olen innostunut virkkaamaan taas ja ajatuksena on tehdä tiskirättejä itse, hain ihan Citarista Novitan Bambu lankaa kaksi kerää.


  Kirpparilta tein parilla kympillä löytöjä viime torstaina. Löysin Victorialle pehmokirjan, Teddykompanietin rannehelistimen, pari bodya ja potkuhousut. Itselleni kaksi imetyspaitaa, kanttinauhaa ja kolme sisustustyynyä, jotka päätyvät parvekkeelle kun saan ommeltua niihin yhtenäiset tyynynpäälliset.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti