keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kuulumisia viime viikolta

  Huh huh, viime viikko oli ihmeen kiireinen ja täysi enkä kerennyt blogiin kirjoittelemaan pahemmin. Maanantaina sain sentään tehtyä postauksen valokuvauskurssista, mutta muina päivinä tuskailin kun en kerennyt kirjoittelemaan.

Joka päivä tuli nukuttua noin 10-11 ja sen jälkeen en sitten pahemmin saanutkaan tehtyä mitään ennen klo.15 sillä neiti oli kovastikin kiinni minussa. Tiistai iltana suuntasimme fammun luokse syömään ja grillaamaan. Itse tein samalla päivän lenkin vaunutellessani sinne vähän kiertotietä.

Keskiviikkona kävin päivällä vaunutellen lähikaupassa ja folkhälsanin kirpparilla. Illemmalla kävimme kunnon ostoksilla isommassa kaupassa ja haimme samalla Maskuun saapuneet parveke kalusteet joita kasailinkin illalla silloin kun neiti nukkui (heh, vieläkin vajaa kaksi tuolia kasaamatta).


Torstaina suuntasin puolenpäivän jälkeen siivoamaan kirppispöytääni sekä kiertämään kirppiksen tarjonnan ja tein taas löytöjä parilla kympillä. Samalla hain postista ja matkahuollolta minulle saapuneet paketit. Alkuillasta suuntasimme Vaskiluotoon minigolfaamaan ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Muuten oli ihan kivaa, mutta kiukkuunnuin kun neitin oli pakko herätä kesken kaiken ja tottakai hän halusi sitten ruokaakin. Kävin siis välillä autossa syöttämässä Viccanin ja sitten pelailin radan yksikseni loppuun. Golfauksen jälkeen suuntasimme vielä hakemaan ruokaa ja siitä fammun luo. Sanoimme myös heipat Hollantilaisille, sillä he lähtivät kotiin seuraavana aamuna.


Perjantaina heräsin myöhemmin kuin oli tarkoitus kun suuntasimme neidin kanssa keskustaan. Missasimme kaikenlisäksi ensimmäisen bussinkin, mutta kävelimme hieman ja kävimme kaupassa seuraavaa odotellessa. Keskustassa kiersin muutamia kauppoja jonka jälkeen suuntasimme hakemaan perhe- ja vauvakuvauksen koevedokset Foto Airaksiselta, hakemaan kankaita Eurokankaasta, meikkejä Anttilasta, kengät Seppälästä, milestone kortit Baby stylestä ja äitienpäiväkuvat Seppälän valokuvaamosta. Näiden jälkeen suuntasin syömään työpaikalleni ja odottelemaan, että N pääsee töistä.


Lauantaina kävimme N kummitytön 1 -vuotis syntymäpäivillä, kävimme syömässä Kotipizzassa ja pizzoja odotellessa piipahdin viereisellä kirpparilla. Kävimme vielä kaupassa ja sen jälkeen suuntasimme katsomaan Suomen peliä. Neitikin nukkui illalla sen verran pitkän pätkän, että kerkesin pitkästä aikaa virkkailla. Myöhemmin katsoin tietenkin Euroviisut.

Ihastuin tuohon synttärisankarin mekkoon yli kovaa.

Euroviisu eväät.

Sunnuntaina olikin äitienpäivä ja siitä kerroinkin eilisen ensimmäisessä postauksessa.


  Sellainen viikko. Jospa tällä viikolla kerkeisi vähän useammin päivittelemään.

2 kommenttia:

 1. Kiireinen viikko ainakin ollut teillä! :D
  Teehän postausta noista parveke kalusteista kun ootte kasannut ne?
  Ihanat kengät oot löytänyt, ite oon vuoden verran katellut ton tyylisiä kenkiä mutta aina kun oon löytänyt jotkut kivat niin sit ne onkin jäänyt kauppaan ku oon ajatellut ettei ne ookkaan ihan mun tyyliset.. Mutta silti kun nään muilla tollasia kenkiä niin haluisin hirveesti itellenikin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joo :)
   Teen parveke postauksen heti kun saadaan koko partsi valmiiks (heh, asunto postauskin odottaa vieläkin :P )
   Kattoin noita kenkiä jo silloin kun ne tuli Seppälään myyntiin ehkä alkuvuodesta, mutten malttanu ostaa kun maksoivat 50€, nyt kun kävin ja näin ne mallinuken päällä, ajattelin koskakohan ne tulevat aleen. Vähän pääsin eteenpäin ja siellä ne olivat aleosastolla :D oli pakko saada. Vähän kans mietin sopiiko ne mun tyyliin, mut ostin kumminki.

   Poista