tiistai 20. toukokuuta 2014

Käännytäänkö?

  Torstaina kun olimme maitoliigassa neiti heilui selällään maatessaan sen verran kovaa, että kääntyi reippaalla tahdilla toiselle kyljelleen. Hän kierähti lähes tulkoon jo mahalleen, mutta käsi oli vielä tiellä. Katsottiinkin muiden mammojen kanssa, että kauan ei taida mennä kunnes jo käännytään.

  Perjantaina äiti-lapsi tapaamisen jälkeen Victoria esittelikin meille uuden taidon. Rakas jaksaa pitää päätänsä todella hyvin jo pystyssä varsinkin sylissä ollessaan ja kyllä se pää pysyy ylhäällä mahallakin ollessa, mutta toki hänen on harjoiteltava yläkroppaansa joka tapauksessa. Laitoin hänet makaamaan masullensa, jotta hän saa harjoitella niskojansa kunnes yllätyksekseni neiti kierähtikin masulta selälleen. Se jäi päivän ainoaksi, kunnes sunnuntaina hän teki sen uudestaan, itse asiassa kahdesti. Toisella kertaa sain sen napattua videollekin.  Eilen maanantaina illalla menin Victorian kanssa meidän sänkyymme makoilemaan ja syöttämään hänet yöunia varten. Aluksi ei huvittanut syödä ja neiti vain katselikin kasvojani, hymyili ja hieman höpöttikin kyljellään maatessa. Siirryin hieman kauemmas neidistä jottei hänen tarvitsis niin taivuttaa päätänsä nähdäkseen minut. Siinä pian neiti otti ja kääntyi itse selältä mahalleen. Toki asiaa hieman helpotti se, että hän oli valmiiksi kyljellään ja kun patja joustaa allani ja painuu hieman alespäin niin, että patja vietti hieman niin siitä oli hyvä kääntyä. Silti tämä on suuri asia minulle ja tästähän se kääntyminenkin alkaa, ensiksi opetellaan siihen kyljeltä ja kenties hieman viettäen, mutta varmasti pian neiti kääntyy lattiallakin selältä mahalleen.Ikäähän tulee perjantaina kolme kuukautta.

2 kommenttia:

  1. toi fiilis on mahtava kun huomaa että pikkunen on oppinut uusia taitoja :) niin ne lapset vaan kasvaa, ei mee kun hetki niin huomaatkin että no nyt se jo juoksee eikä oo paikallaan hetkeäkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä kauhulla oottaen kun en haluis murun kasvavan, pitää koittaa muistaa nauttia tästä hetkestä :)

      Poista