torstai 15. toukokuuta 2014

Huonosti nukkunut äiti

  Viime yö oli kyllä jotakin niin kummallista että! Ensinnäkin itse olin illalla aivan pihalla ajankulusta ja katsoessani kelloa kun Victoria nukahti oli se jo yli puolen yön. Minulla on tapana valvoa vielä tunnin kaksi yleensä sen jälkeen kun Viccan on nukahtanut yöunilleen, mutta eilen se vähän venähti. Sänkyyn kömmin kolmen aikaan yöllä, eikä minua siinä vaiheessa kyllä edes nukuttanutkaan. (Olisi pitänyt jättää se alkuillan energia juoma juomatta...) Hetken selailin puhelimella, kunnes laitoin sen pois ja painoin pään tyynyyn. Olen jossain välissä kyllä nukahtanut, mutta heräsin noin kolmen tunnin unien jälkeen kun N piti nousta töihin. Enkä muuten sen jälkeen ole nukkunut itsekään. Viccanin herätin seitsemältä syömään, jonka jälkeen hän valvoi tunnin sängyssään ja nukahti taas muutamaksi tunniksi.

  Jotta pääsisin tänään aikaisin kuin yhdeltä yöllä nukkumaan, ajattelin tehdä vähän reippaamman lenkin edes takaisin keskustaan mll:n maitoliigaan käymään. Matkaa oli noin 4,5km per suunta, mutta se taittui oikein mukavasti kauniissa säässä.

 Puihinkin on jo lehdet puhkeamassa :)

Keskustaan päästyäni suuntasin suoraan mll tiloihin jossa oli mammoja vauvoineen paikalla vähän useampi kuin edellisellä kerralla kun olin. Sain vastauksiakin pariin kysymykseen mitä on mieleen tullut viime neuvolan jälkeen. Maitoliigan jälkeen lähdin käymään muutamissa liikkeissä joissa viime viikolla ei tullut käytyä. Anttilasta hain kodin1 tilaamani tuotteet ja samalla etsin sopivaa kangasta parvekkeen tyynyihin. Kangasta en löytänyt, mutta kolme tyynyä alennuksista sen sijaan lähti mukaan.

Olin lähdössä jo kotia kunnes törmäsin siskoihini ja menin heidän kanssaan vielä Amarilloon. Olin syönyt aiemmin joten tilasin vain ranskalaiset ja jäätelöpallon. Kotiin suuntasin lähes kaksi tuntia myöhemmin kuin aluksi meinasin. Matkalla alkoi väsymyskin jo hiipimään ja Viccan heräsi loppu matkasta itkien nälkäänsä. Kotiin saapumisen jälkeen ei ole muuta tullut tehtyä kuin katsottua Simpsoneita ja Suomen peli (hyvä Suomi, voitto tuli) sekä ruokittua Viccan ja laitettua hänet valmiiksi unia varten.
 
 Pikkuinen nukahti äskein syliin ja suuntaan kyllä itsekin nukkumaan samantien.

4 kommenttia:

 1. Höh mikäs nyt noin sua valvottaa :/ Mä taas oon niin unta rakastava tyyppi et voisin vaan nukkua kaiket päivät ja yöt jos se olis mahdollista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä kysymys, kun yleensä nukunki aika paljo. Maanantainaki noustiin neidin kans vasta klo. 17 :D välillä kyllä hiukan syötiin.
   Tää yö oli taas normaali ja olisin jatkanu unia jos ei ois mammaryhmän tapaamista.

   Poista
 2. Tulin kurkkaamaan sun blogia! Kiva blogi :) Mekin saatiin reippaampi lenkki kun lähdettiin sinne maitoliigaan täältä vaskiluodosta asti vaunuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa seuraamaan :)
   Katotaan jos ens viikollakin tulis mentyä maitoliigaan kun on niin lämpimiä kelejä luvattu, riippuen kylläkin sataako :)

   Poista