lauantai 17. toukokuuta 2014

Ei kukaan pärjää yksin täällä, ei kukaan haluu yksin jäädä.

  Neuvola järjesti tammi-, helmi- ja maalliskuussa synnyttäneille ensikertalaisille äideille ja heidän vauvoilleen äiti-lapsi treffit huhtikuun puolessa välissä jolloin paikalle saapui lisäkseni kolme muuta mammaa. Pari viikkoa sitten tapasimme parin äidin ja vauvan kanssa yhdessä kahvilassa. Heistä toinen ei ollut saanut kutsua ollenkaan neuvolan tapaamiseen, mutta pääsi nyt mukaan.

Eilen meillä oli neuvolassa toinen heidän järjestämästään tapaamisesta. Tällä kertaa mukana oli samat henkilöt kuin ensimmäisellä kerralla plus tämä jonka tapasin pari viikkoa sitten. Oli kiva taas päästä juttelemaan muiden kanssa siitä miten heillä menee kun kerran eletään samassa elämäntilanteessa. Jatkossa neuvola ei järjestä tapaamisia, mutta aiomme pitää yhteyttä keskenämme kyllä.


Otetin kuvan kaikista muksuista kun niin kivasti makoilivat vierekkäin. Vasemmalla nuorin, maalliskuun alussa syntynyt vielä nimetön poika, Ellen joka on Victoriaa muutaman päivän vanhempi, Victoria keskellä, Cecilia joka on pari viikkoa vanhempi kuin Victoria ja porukan vanhin Vincent. Kotona aloin katsomaan, että Victoria näyttää kyllä kovin pitkältä. Tulevana perjantaina on 3kk neuvola jolloin saadaan tietää paljonko kuukaudessa on tullut lisää pituutta. Ja raasu saa seuraavat rokotteet ja ensimmäiset piikit.

  Sitten muuta asiaa. Joko olette kuunnelleet Uusi lastensairaala 2017 Live Aid projektin kappaleen Lohdun?

Itse kuulin ja näin tämän ensimmäisen kerran viikko sitten kun kappale julkaistiin. Kappale on hurjan kaunis ja jostakin syystä koskettaa minua kovastikin ja koskaan en säästy kyyneliltä tämän kuullessani.

Jos siis et ole vielä kuullut kappaletta, kuuntele se tästä alta tai seikkaile youtubeen.


2 kommenttia:

 1. ihana juttu että teiän neuvola on järkännyt tommosen jutun että pääsee muiden samassa elämän tilanteessa olevien mammojen kanssa höpisee ja tutustumaan :)

  auau noi rokotteet on kyllä aina niin inhottavia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, varsinki kun ei ole kavereita jotka olis samassa elämän tilanteessa.

   Hirvittää kyllä valmiiks nuo rokotteet tai ehkä enemmänki se tuleeko niistä jotain oireita. Pitää varmaan valmiiks kirjoitella postauksia jos on useempi päivä ettei kerkeä niihin keskittymään jos pienellä on paha olla.

   Poista