lauantai 24. toukokuuta 2014

3kk neuvola

  Pahoittelen blogi hiljaisuutta, mutta olen nauttinut näistä kauniista ja lämpimistä keleistä oikein antaumuksella nyt kun niitä on ollut. Ensi viikolla kumminkin viilenee taas. Silloin pystyy ehkä taas keskittymään paremmin blogiinkin. Mutta nyt aiheeseen.

  Eilen neidillä tuli kolme kuukautta täyteen ja hänellä oli sen vuoksi neuvola. Tässä välissä olin pähkäillyt paljonkohan pituutta on tullut lisää ja onko painoa tullu riittävästi. Samoin jännityksellä odotettiin ensimmäisiä piikkejä.

Neuvolakortissa lukee tästä käynnistä näin: Suloinen tyttö, hymyilee ja juttelee hyvin äidille. Täysimetyksellä, syö 3-4h välein. Yöllä nukkuu pidemmän pätkän. Pituutta tullutpaljon, paino ei ole ehtinyt mukaan. Kasvukausi varmasti menossa. Norm. motoriikka. Sai 3 rokotusta.

Mitat 3kk (2kk)
Pituus 60,3cm (56,3cm)
Paino 5390g (4910g)
Pipo 39,7cm (38,4cm)

Pituutta oli tullutkin reippaasti, mutta paino ei siis ollut aivan kerinnyt mukaan, vaan sitä oli kertynyt vain 480 grammaa kuukaudessa. Lisäruokaa Viccanille ei tarvitse antaa jos hän vain on tyytyväinen. (Kyllä sen tietää kun neiti ei ole tyytyväinen, huutaa sen verran kyllä.) Rota rokote meni helposti kun neidillä oli taas nälkä eikä piikitkään nyt ihan niin pahoja ollut. N oli mukana ja saikin pitää Victoriaa sylissä kun piikit laitettiin. Itku siinä meinasi minultakin päästä kun raasu huusi pää punaisena pienen hetken.

Illalla neidille tulikin jotain piikeistä kun huusi kipuitkua hetken. Olin onneksi hakenut suppoja valmiiksi ja ne auttoivatkin nopeasti vaivaan. Seuraava neuvolan 4 kuukautis käynti onkin lääkärille, ajasta vain ei ole vielä tietoa, vaan siitä soitellaan myöhemmin.


  Huomenna on tulossa vielä kuulumis postaus tältä viikolta. Tuntuu, että koko ajan on oltu taas menossa.

2 kommenttia:

 1. Noi rokotukset on niin inhottavia, tulee itelle aina pahamieli toisen puolesta :/
  Suloinen tyllerö siellä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on :S Mulla itellä tuli tippa silmään kun raukka pieni huusi hetken pää punaisena siinä.
   Onneksi meni nopeaa ohi ja neiti oli taas oma itsensä :)

   Poista