tiistai 13. toukokuuta 2014

Äitienpäiväkuvaus ja äitienpäiväkortit

  Äitienpäivä oli toissapäivänä ja se meni suurimmaksi ihanasti (kunnes eräs neidin sukuun kuuluva päätti pilata koko päivän ja tulkita fb päivitykseni aivan väärin). N:ltä sain äitienpäivä-/synttärilahjaksi muutaman lahjakortin vaikken mitään odottanutkaan, sillä mielestäni puolison ei tarvitse hankkia mitään tällaisena päivänä sillä enhän ole hänen äitinsä.

 Ylimmäisenkuvan pyysin N ottamaan äitienpäivänä ja alemmassa kuvassa kaksi äitienpäiväkuvauksen kuvaa. Paras kuva oli jo sunnuntaisessa postauksessa.

  Kävin jo perjantaina isän äidin luona toivottelemassa hyvät äitienpäivät, sillä en ollut varma olisinko sunnuntaina kerennyt paikalle. Sunnuntaina suuntasin puolelta päivin viettämään äitienpäivää äidin äitini luokse, jonne saapui myös äitini ja siskoni. Omille isovanhemmilleni en hankkinut lahjoja jottei tulisi vietyä mitään turhaa, vaan askartelimme kortit jotka koristelimme neidin jalanjäljillä. Äidilleni vein valokuvajulisteen Victoriasta. Kylässä aika meni taas nopeaa jutellen ja kahvitellen.

Tässä näkyy juliste ja kortti (unohdin itse ottaa kuvan, mutta nämä ovat vastaavasta jotka menivät V:n fammulle)

 Äitini eli Victorian mumma ja minun mummani eli Victorian isomumma ja itse Victoria.

Tehtiin itsellekin muistoksi kortti Victorian jalanjäljillä.

  Pääosin oli ihan mukava ensimmäinen äitienpäivä.

6 kommenttia:

 1. Äh, Fb-stalkkaajasukulaiset ovat kyllä pahimpia. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä ja tämä henkilö on vielä itse poistanut minut kavereistaan, mutta näköjään silti pakko nähdä mitä kirjoittelen :S

   Poista
 2. Höh inhottavaa toi fb juttu :/
  Mutta ihanat kortit ootte tehnyt ja nättejä noi kuvat teistä :)

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia, äitiys pukee sua! ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos älyttömästi, ihana että joku on sitä mieltä ♥

  VastaaPoista