keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Laiskottelu päivä ja pullien leipomista

  Oho nyt eletään jo keskiviikkoa tai oikeastaan keskiviikkoakin on jäljellä enää vain vajaa puolituntia :O Luonnoksissa minulla odottelee parikin valmista otsikkoa joista pitäisi kirjoitella tänne, mutta en ole saanut vielä aikaiseksi enempää kuin ne otsikot.

  Itselläni on ollut tänään vapaapäivä jonka olen viettänyt pääosin laiskotellen. Heräilin vasta puolenpäivän jälkeen ja päivällä jäin muutamaksi tunniksi kiinni koneeseen, sillä kasasin pientä kollaasia hankinnoista jotka joskus haluaisin omistaa. Niin ja pyykkiäkin pesin koneellisen heräämisen jälkeen. Iltapäivällä suihkun jälkeen otin ensimmäisen kunnollisen masukuvan vaikka tällä hetkellä se on aika samannäköinen kuin ennen raskautta, joskin turvotusta on jonkin verran. Sen jälkeen suuntasin kauppaan pakollisille ja ei niin pakollisille ostoksille.

  Illemmalla päätinkin leipoa pitkästä aikaa korvapuusteja. Siitä onkin hetki kun olen pullia leiponut. Mukavasti siinä meni pari tuntia kun väsäsin taikinan, odotti sen kohoamista ja kun vihdoin sai väsätä pullat ja heittää ne uuniin. Ja vaikka itse sanonkin, niin hyviä tuli.


  Huomenna on vähän erilainen työpäivä, sillä meillä on vuoropäällikkö koulutus joka sisältää turvakoulutusta, ensiapu ja alkusammutus juttuja. Varmasti todella hyödyllinen koulutus. Niin ja huomenna alkaa vaasa-opiston järjestämä kurssi jolle olen ilmoittautunut. Meinasin osallistua parillekin kurssille, mutta ihan tämän pirpanan takia osallistuin vain kyseiseen keskeneräisten käsitöiden pajaan sillä se järjestetään vain joka toinen torstai 2,5h kerrallaan ja passaa minulle oikein hyvin sillä tykkään tehdä vähän kaikennäköisiä käsityö juttuja. Jos nyt saisin viime vuonna tilkkutyökurssilla aloittamani vauvan tilkkupeitot valmiiksi :) Niitä aloittaessani en ajatellut vielä hetkeen edes yrittäväni tai saavani lasta. Mutta nyt kun pyykkikonekin lopetti rullaamisen, niin sitä voisi painua nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti