tiistai 3. syyskuuta 2013

Kirppislöytöjä pirpanalle ja minulle

  Viime viikolla minulla oli jopa kolme vapaapäivää putkeen jotka vietin aikalailla vain kotona löhöillen, mutta kyllä minä kaupungillekin sain raahauduttua. Tässä jo pari viikkoa olen miettinyt, että pitäisi käydä vähän katselemassa kirppareiden tarjontaa josko niiltä löytyisi jotain omaan kaappiin kotiutettavaa.

  Keskiviikkona kävin aluksi kaupungissa hakemassa liput Sami Hedbergin keikalle marraskuulle, sillä meinasimme mennä katsomaan hänen showtaan jo keväällä Seinäjoen rytmikorjaamolle, mutta liput olivat menneet ennen kuin kerkesimme niitä hankkia. Tällä kertaa liput on nyt hankittuna pari kuukautta etukäteen :) Keskustasta suuntasin Suvikirppikselle kiertelemään josta löysin itselleni pari juttua, sekä maltoin ostaa myös pirpanalle hieman vaatteita vaikkei sukupuolesta saa tietoa vielä hetkeen, joten neutraaleilla kuoseilla mennään.

  Torstaina neuvola, ultran ja lounaan jälkeen suuntasimme N kanssa Sepänkylään, sillä hänen "työautonsa" odotti siellä ja hänen täytyi lähteä takaisin työmaalle. Samalla kun heitin hänet Sepikseen, menin itse käymään Fyndiksessä. Tällä kertaa tarjolla oli aika heikosti mitään miellyttävää ja mukaan lähtikin vain yhdet potkuhousut pirpanalle. Katsotaan jos tällä viikolla tulisi käytyä myös Adam&Ewassa

 Tässä vielä löytöni :)

Body, koko 56, 2€. Puolipotkuhousut, koko 60, 1€.

Kimperi pipo, koko M, 3€.

 Samettinen haalari koko 50, 5€. Puolipotkuhousut fleeceä koko 56, 1,50€.

 2 kpl kietaisupuseroita koko 50/56 1€/kpl. Potkuhousut, koko 60, 1€.

Itselleni löysin mustan villakangastakin jossa on tilaa mahalle kasvaa, 2€, sekä beiget chinot 5€ (näistä en valitettavasti saanut kuvia mukaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti