torstai 26. syyskuuta 2013

Hoitolaukku

   Jo ennen raskauttani selailin läpi internetin ihmeellistä maailmaa siinä toivossa, että löytäisin valmiiksi jonkun kivännäköisen ja sopivan hintaisen hoitolaukun minun ja pirpanan tavaroille. Tämä etsintä osoittautuikin melko hankalaksi, sillä niin monet laukuista ovat ihan väärän kokoisia (yleensä liian pieniä ja liian vähän tilaa ja taskuja) ja mallisia, niissä on kamalat kuosit: sellaiset tosi lapselliset tai värikkäät tai sitten ne ovat liian tylsiä yksi värisiä ja yksinkertaisia. Ja lähes kaikki kivat tai edes siedettävän näköiset maksavat hunajaa.

  Jossain välissä törmäsin sitten Esprit Boheme malliseen laukkuun joka on kokonsa puolesta ihan ok ja lisävarusteiltaan parempi. Laukussa on kaksi irroitettavaa sisätaskua/-pussukkaa erilaisia tarvikkeita varten ja se sisältää myös pullopussin ja hoitoalustan. Hieman korkea hinta laukulla silti on, sillä sen halutessaan täytyy pulittaa 80€. Tämä laukku nyt ei kumminkaan sydättänyt mieltäni joten jätin asian hautumaan vielä. Alla kuva laukusta jonka olisin valinnut mustana.
  Hetki sitten uudestaan selaillessani hoitolaukku valikoimaa totesin etten taidakaan hommata uutta laukkua vaan tyydyn käyttämään itseltäni jo ennestään löytyvää adidaksen aika yksinkertaista laukkua...
... kunnes törmäsin yhteen ihanuuteen. Se ei ole tylsän yksi värinen, eikä liian lapsellinenkaan, vaan siinä on harmaata, valkoista ja ruskeaa nahkaa. Se on reippaan kokoinen (50x40x19) ja siinä on säädettävä olkahihna ja remmit joista laukun saa roikkumaan vaunujen työntöaisaan. Siinä on neljä erilaista taskua, sekä pullolle ja puhelimelle omat taskunsa, avainnauha ja hoitoalusta mukana. Laukun hinta on HIEMAN suolainen, mutten voinut olla tilaamatta sitä nyt kun niitä tuli lisää Lekmerin valikoimaan. Ja laukku on siis tällainen Littlephant merkkinen messenger bag, waves kuosilla.


Käyn hakemassa laukun tänään postista ja esittelen sitä joskus paremmin :)

8 kommenttia:

 1. Siinä on hoitolaukulla hintaa! :) Toivottavasti on sitten hyvä myös :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin juuri olen tilaamassa tätä samaa laukkua, samalla kuosilla ja mallilla.
  Onko siinä mitään sälää mukana; hoitoalustaa tms?
  Olisi kiva lukea pikainen postaus tuosta laukusta; miltä näyttää sisältä, ootko löytänyt erityiset plussat tai miinukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttöön en ole laukkua vielä ottanut, mutta näin kun olen sitä pyöritellyt ja käännellyt vaikuttaa oikein lupaavalta. Sisällä on iso tasku jonka sisältä löytyy hoitoalusta. Laukku on oikeasti tilava ja siellä on kaksi taskua jotka ovat lähes yhtä syvät kuin laukku eli n. 30-35cm varmaan niillä korkeutta. Lisäksi löytyy yksi vetskari tasku ja puhelin tasku. Laukussa on myös kaksi pullo "telinettä" tai sellasta jotta pullot/purkit yms. pysyvät pystyssä. Laukun sisälle saa kiinni myös mukana tulevan avainketjun niin ei tarvitse niitä kaivella aina laukun pohjalta ja olkahihnaan tulee sellaiset kiinnitettävät laukkupidikkeet (semmoiset joilla laukun saa roikkumaan vaunujen työntöaisasta)

   Poista
  2. Kiitos :)

   Mä olen arponut tuon ja Fairytalen laukun kanssa..

   Kyllä naisen elämä voi olla hankalaa :D

   Poista
  3. Eipä mitään :) teen kunnollista postausta hoitolaukun toimivuudesta vasta kun se tulee käyttöön. Teen ehkä pienemmänkin postauksen aiemmin :P

   Ja juu tuo on niin totta, että naisen elämä on hankalaa :DD

   Poista
 3. Onko sulla tästä hoitolaukusta muuta postausta? Oletko ollut tyytyväinen?
  Kesäkuussa itsellä esikoisen laskettuaika ja hiukan olen jo katsellut tarvittavia hankintoja.
  Laukku on kovin tyyris..mutta onko se ollut hintansa arvoinen?
  Kerro kaikki! Ja muutenkin otan vastaan neuvoja mitä kannattaa hankkia jo hyvissä ajoin. :)
  Kiva blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä varsinaista hoitolaukun esittely postausta ole vielä. Aivan unohtunut tehdä. Hieman asiaa löytyy täältä: http://yksiaskel.blogspot.fi/2014/04/laukkuratsia.html

   Laukkuun olen ollut erittäin tyytyväinen, mutta välillä se on turhan ison oloinen ja tilaa vievä vaikka olisi vain puoliksi täynnä. Koitan tehdä hoitolaukku postauksen tässä kevään aikana. Hankintoihin liittyen katsoppa vaikka tuosta bannerin alta löytyvästä hankintalista nimisestä välilehdestä mitä me hankimme etukäteen. Kaikelle ei tullut käyttöä ja siitäkin todennäköisesti postaus tulossa myöhemmin.

   Onnea esikoisen odotteluun :)

   Poista
 4. Innostuin kirjoittamaan oman postauksen aiheesta, kiitos Anonyymille :)

  Tässä siis linkki omaani
  http://projektinapia.blogspot.com/2015/01/paluu-aiempaan-kirjoitukseen.html

  (Toivottavasti Riina et pahastu linkityksestä)

  VastaaPoista