maanantai 16. syyskuuta 2013

Kuulumisia

  Viime viikko meni taas melko vikkelään. Olin torstaina töistä Vp3 -koulutuksessa joka oli kyllä hyödyllinen. Ennakkotehtävänä oli tutkia toimipaikan mm. ensiapu- ja alkusammutusvälineiden paikat, pelastussuunnitelma ja  muita turvallisuuteen liittyviä asioita. Kävimme koulutuksessa läpi turvallisuus, ensiapu ja alkusammutus asioita. Harjoittelimme myös painelu-puhallus elvytystä nukeilla ja aika hankalaahan se on. Pääsimme myös testaamaan sammutuspeiton ja nestesammuttimen käyttöä. Nyt ei tarvitse ainakaan murehtia, ettei osaisi käyttää niitä jatkossa. Vielä kun muistaisi hankkia sammutuspeiton kotiin sillä näin kun on tulossa vielä uusi perheen jäsenkin, ei voi tietää mitä voi tapahtua.
  
Torstai iltana alkoi Vaasa-opiston kurssi jolle ilmoittauduin täksi vuodeksi. Viime vuonna kävin tilkkutyö kurssilla ja tänä vuonna valitsin sellaisen kurssin kuin keskeneräisten käsitöiden paja. Tykkään tehdä kaikennäköisiä juttuja ja minulla onkin monenlaisia töitä kesken. Kaikenlisäksi tämä kurssi sopii minulle juuri sen takia kun siellä ei keskitytä johonkin tiettyyn käsityöhön kuten esim. helmiin tai tilkkuihin. Kurssi on kyllä vain joka toinen viikko, mutta ei se sopii minulle hyvin. Ensimmäisellä tunnilla sain jatkettua keskeneräiseksi jäänyttä vauvanpeittoa josta kuvia kun saan sen valmiiksi.

  Viikonloppukin hujahti taas ohitse äkkiä. Perjantain 9, 5 tunnin työpäivä venyi reilu 10 tuntiseksi ja kamalan kiireen vuoksi en päässyt pitämään  taukoja ollenkaan. Anoppi osti meille fb kirpparin kautta terassille pöydän ja tuolit ja toikin ne lauantaina meille. Illemmalla kävimmekin anopin luona ja loppu ilta meni kotona. Sunnuntaina heräsimme aika myöhään emmekä oikeestaan tehneet mitään ihmeellistä koko päivänä. Syömässä kävimme raxin lastenviikoilla :P

  Ei mitenkään ihmeellinen viikko tai viikonloppu siis. Aika peruskauraa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti