keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Viilenevät syyskelit

  Kylläpäs ilmat kylmenivät nopeasti sillä vielä pari viikkoa sitten tarkeni kevyesti t-paidalla ja lyhyemmillä ja ohuemmilla housuilla, mutta viime viikolla ei enää puhettakaan ulos menemisestä ilman takkia. Eilen kaupungille lähtiessä piti pukea neuletakki vielä nahkatakin alle ja kaulahuivikin piti kaulaan laittaa. Niin no hanskoja en ottanut ja sainkin huomata, että olisi kyllä pitänyt. Juuri sää tiedotuksia katsellessa ei voi muuta todeta, että nyt on oikeasti syksy ja kylmä. Pihallakin on asteita vain viisi ja pihalla satoi rakeita äskein. Voih kun ei tarvitsisi kulkea työmatkoja pyörällä :S Ja kylmyydestä puhenollen, sisälläkin alkaa jo olla hieman viileä ja patterit varmaan pitäisi laittaa päälle, mutta itse yritän vielä pihistellä sähkökuluista ja pärjätä täällä 19 asteessa villasukat ja kunnon viltti päällä :D

  No säästä muihin asioihin. Tapasin eileen pitkästä aikaa ystävääni arnoldsissa donitsien ja mukavan juttu tuokion merkeissä. Kerkesi tässä taas melkein pari kuukautta vierähtääkin viime näkemisestä joten oli jo aikakin :P Itse olen vähän huono pitämään yhteyttä kavereihin, mutta me kaksi olemme onneksi samanlaisia, ettei niin kamalasti haittaa jos ei pitkään aikaan nähdä tai jutella, mutta kun sitten näin tehdään niin jatketaan vähän niin sanoen siitä mihin viimeksi jäätiin. Nyt pääsinkin kertomaan ystävälleni raskaudesta ja juttelemaan ummet ja lammet niin vauvoihin ja raskauteen kuin esimerkiksi hampaisiin ja säähän liittyviä juttuja. Enemmänkin olisi ollut asiaa, mutta minun piti lähteä töihin illaksi. Onneksi minulta löytyy ainakin yksi hyvä ystävä jonka kanssa voi puhua kaikesta mahdollisesta ihan vapaasti. Yksi kaveri minun pitäisi nähdä myös nyt lähiaikoina, mutta aikataulullisesti tuottaa hieman hankaluuksia kun hän on aamut ja minä lähinnä illat töissä. Olisi kiva päästä hänellekin kertomaan raskaudestani (ellei N yksi kaveri ole juorunnut jo asiasta kaverilleni).

  Eileen ennen juttu tuokiota kävin sinooperissa ja tiimarissa tekemässä hieman ostoksia. Sinooperi uudistuu joten tällä hetkellä kaikki tuotteet ovat -50% joten hain vähän lisää askartelu tarvikkeita ja joulukortti värkkejä ja tiimarista ostin muutaman isokokoisen kynttilän pimeiden syysiltojen ratoksi. Seppälästä hain myös pari huivia lämmittämään kaulaa. Nyt täytyisi löytää vielä jotkut kivat ja edulliset kengät, neulepusero, hanskat ja pipo :) Toivotaan ettei säät aivan miinuksen puolelle mene vielä.

 Puhelimella näpsitty niin näiden kaunis väri ei pääse oikeuksiinsa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti