perjantai 6. syyskuuta 2013

Pesänrakennusvietti

  Puhuin jonkin aikaa sitten siitä, kuinka katselimme N kanssa meille omistusasuntoa. No tämä homma vähän jäätyi ja päätimme jättää vielä oman asunnon hankkimisen johonkin myöhemmäksi. Joka tapauksessa etsimme nyt uutta vuokra-asuntoa, sillä N ei oikein viihdy nykyisessä ja minä taas tykkään tämän asunnon koosta ja vuokrakaan ei ole paha, mutta muuten en oikein piittaa itsekään. N haluaisi muuttaa takaisin "kotiin" eli mustasaaren puolelle ja itsekin olen jo tottunut ajatukseen. Ongelmana vain on se, ettei mustasaaren puolella ole tällä hetkellä tarjolla vuokra-asuntoja. Tarkoituksenamme onkin tehdä asuntohakemus mustasaaren kunnalle ja sitten vain odotella josko meille sopiva asunto vapautuisi.

  Ärsyttävää tässä on se, että haluaisin jo päästä suunnittelemaan vauvan huoneen sisustusta ja tekemään hankintoja sitä varten, mutta tämä ei vain ole mahdollista tällä hetkellä. Jonkin verran olen silti katsellut millaisia hankintoja vauvan huoneeseen on tehtävä. En vain voi katsella sellaisia sisustuksellisia elementtejä, kuten hyllyjä/kaappeja, tauluja yms. huoneeseen ennen kuin löytyy sopiva asunto meille kolmelle.

  Muutenkin kaipaisin vähän uudistusta sisustukseen. Haluaisin myydä joitakin huonekaluja pois ja hankkia jotain erilaista tilalle. Nyt meillä on aika synkän oloinen sisustus kun hyllyt, tv-taso, keittiön pöytä, sohvapöytä ja sohva ovat mustia. Toinen sohvamme taas on punainen. Väri ei ole itse valittu, sillä sain sohvan sukulaisilta jotka olisivat muuten heittäneet sen pois ja huikein juttu on, että sohva on Vepsäläisen sohva. N äiti on verhoilija ja olen puhunut hänen kanssaan siitä jos hän jossain välissä verhoilisi sohvan uusiksi, mutta tämäkin asia saa odottaa vielä.

  Ja ettei postaus jäisi aivan kuvattomaksi tein pienen kollaasin hankinnoista joita olen ainakin ajatellut tehdä jossakin välissä meille :)

Ikeasta vauvanhuoneeseen skojig plafondi ja seinälamppu ja Ektorp divaani. Meille Bekkestua sängynpääty. Minulle Malm kampauspöytä "työpöydäksi". Clas Ohlsonilta Nyby kori leluille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti