sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Omaa aikaa

  Omaa aikaahan minulla on paljon tällä hetkellä N työtilanteen takia. Olen vain aika huono tekemään mitään sillä. Suurimmaksi osaksi istuskelen kotona tietokoneen ja tv:n ääressä joskin olen koittanut parantaa tottumuksiani ja vähentää näitä kahta.

  Ajattelin tämän päivän menevän hieman eri tavalla, sillä minulla ja N molemmilla on ollut tänään vapaa päivä. No niin vissiin, turhaa oli etukäteen miettiä että kaksistaan vietettäisiin aikaa. Ottaa päähän niin lujaa sillä yhteinen aika on muutenkin kortilla. Ensinnäkin N serkku oli täällä yötä ja tänään he pelasivat molemmat koneillaan vaan jotain RuneScapea (?). Itse imuroin koko huushollin ja pyyhin pölyjä, yritin N saada tekemään jotain niin ei taas millään. Kauppaankaan ei voinut yhdessä mennä kun oli kiire näkemään kavereita ja aloittelemaan ryyppäys iltaa.

  Itse häivyin ovet paukkuen hakemaan siskoja kaupungille. Tarkoitus oli mennä syömään paikalliseen Magokoro sushi ravintolaan, mutta meidät lähetettiin pois sillä heillä ei ollut tarpeeksi riisiä kaikille. Ärsyttävää sillä jos emme olisi käyneet pankkiautomaatilla siinä vieressä nostamassa rahaa, olisimme olleet ennen 6hlö porukkaa ja olisimme saaneet syödä siellä. No menimme sitten Tian Longiin syömään ja juttelemaan. Oli kiva istua siskojen kanssa pitkästä aikaa ja jutella vain kaikesta.

Otimme menun kolmelle joka sisälsi alkuruoaksi peking -keittoa, pääruoaksi otimme katkarapua valkosipulikastikkeella ja härkää parilalla ja jälkiruoaksi oli todella hyvää friteerattua banaania, jäätelöä ja vaahterasiirappia. Eikä maksanu ku 45€ yhteensä.

  Kotiin tulin kaupan kautta ja loppuillan olen ollut yksin kotona. Täällä olenkin istunut kynttilän valossa ja katsellut telkkua. Ei täälläkään elämä ole ruusuilla tanssimista ja välillä en vain jaksa tuon miehen tekemisiä ja sanomisia yhtään. Onko muilla tällaisia ajatuksia tai mietteitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti