tiistai 11. maaliskuuta 2014

Synnytyksen jälkeisiä kuulumisia

  Hei vaan pitkästä aikaa. Tässä tuli pidettyä pieni blogi tauko, sillä kaksi viikkoa ja kaksi päivää sitten meille syntyi pieni tyttö kuten kävin silloin päivittämässä. 

  Neiti oli hätäisempi, eikä halunnut odotella seitsemänteen maalliskuuta saakka, vaan halusi tulla meitä ilahduttamaan jo 23.2 rv 37+6.

  Sairaalassa olimme sunnuntaista torstaihin eli viisi päivää, eikä meillä ollut mikään kiire pois ja halusinkin kaiken tarvittavan avun mikä oli tarjolla. Kotiin pääsyä odotin silti pienellä jännityksellä ja toisaalta olin myös helpottunut kotiin pääsemisestä, sillä tiesin saavani nukkua yöllä. Olin nimittäin sairaalassa kahden hengen huoneessa ja huonekaverini poika huusi aikalailla läpi yöt ja ne pätkät kun hän ei huutanut niin en saanut nukuttua liian kirkkaan valaistuksen takia jota rouva piti päällä. Meidän neiti taas nukkui niin nätisti eikä piitannut toisen vauvan itkusta ja heräsi kerran tai kaksi yössä syömään.

  Sairaalasta kotiuduttuamme yksi päivä meni uudella asunnolla rempatessa (itse lähinnä seurasin touhua sivusta ja hoidin neitiä) ja pari päivää myöhemmin oli muutto. Onneksi meillä oli reippaasti apujoukkoja, niin muutto hoitui hyvin minun ja N stressistä huolimatta. Puolitoista viikkoa on mennyt aika nopeaa ja koneellakaan ei pahemmin ole kerennyt olemaan. Neidin ruokkiminen vie yllättävän paljon aikaa ja olemme olleet paljon joko menossa ja vieraita on käynyt katsomassa neitiä. Mielestäni on ollut mukava, että nyt on tapahtunut kaikkea sillä saan olla ihan tarpeeksi kaksistaan vauvan kanssa kun N palaa takaisin töihin.

  Nyt kotona on opeteltu olemaan pikkuisen kanssa kohta kaksi viikkoa ja oikein mainiosti on mennyt. Ei meillä sairaalassakaan mitään vaikeuksia ollut, mutta tottahan se helpotti kun tiesi, että apu on lähellä ja heti saatavilla. Neiti on kovin tyytyväinen, itkee vain nälissään tai ilmavaivoja ja nukkuu paljon. Hereillä ei jakseta olla kovinkaan paljoa päivässä ja kotonakin herätään öisin vain kahdesti syömään.

  Tällaista meille kuuluu. Yritän kirjoitella lähipäivinä muun muassa sairaalakassin kohtalosta, synnytyskertomuksesta, neuvolan "kotikäynnistä" ja neidin 2vk neuvolasta. Uudesta asunnosta kirjoittelen kun saamme tavarat paremmin paikalleen ja silloin on luvassa myös kuvia asunnon muutoksesta. Katsotaan jos pääsisin taas kiinni blogin kirjoittelussa.

2 kommenttia:

 1. Voi ihanaa! Onnea! <3 Ai onko sullakin tarina "Sairaalakassi joka ei koskaan ehtinyt mukaan" ? ;) Mulla se tarina on toistanut itseään jo neljä kertaa. Aivan oikein, sairaalakassi on jääny joka kerta pakkaamatta....myös tällä viimeisellä kerralla....sain sen tosin myöhemmin sinne ;) haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Lähes tulkoon siitä tuli tuommoinen tarina :P mutta ei aivan kumminkaan ;)
   Aika hienosti jos joka kerta jäänyt pakkaamatta koko kassi, mutta onneksi niitä tavaroita on mahdollista myöhemminkin saada mukaan :)

   Poista