perjantai 21. maaliskuuta 2014

Ostoslista naapuri maamme sisustus jättiin

  Taisin mainitakin tässä postauksessa suunnitelmastamme mennä Ikeaan kuun vaihteessa, mutta suunnitelmiin tuli muutos silläkin kertaa koska neiti olisi ollut vain viikon vanha ja odotimme laskua remppa tarvikkeista niin siirsimme reissua eteenpäin. No nyt on tullut se viikonloppu kun menemme Ikeaan.

  Olen tämän viikon aikana kasannut heidän nettisivuillaan ostoslistaa reissua varten, että tulee ostettua kaikki tarvittava. Pää syy tuonne sisustus jättiin menemisellä on meidän vaatekaappien vähäisyys vai sanotaanko ennemminkin olemattomuus. Asunnossamme on vain eteisessä liukuovelliset kaapit ulkovaatteiden säilytykseen sekä yksi komero/vaatehuone, mutta meidän makuuhuoneesta puuttuu säilytystila kokonaan. Ikeassa on sopivasti myös vaatekaappi viikot tällä hetkellä, tosin mikään mitä me tarvitsemme ei ole alennuksessa.

  Ikean sivuilla on muun muassa Pax vaatekaappien suunnitteluohjelma ja olenkin käyttänyt sitä hyväkseni, jotta tiedän mitä hankimme ja paljonko hyllyjä ja muita sisusteita tarvitsemme. Suunnitelmani kaapista onkin tämän näköinen


Reunoissa 50cm leveät saranaovelliset tankokaapit, kahdella laatikolla ja hyllyllä ja keskellä kaksi 75cm leveää kaappia liukuovilla, laatikoilla ja hyllyillä.

  Muitakin ostoksia toki teemme tarpeen mukaan ja ostoslista näyttää tällä hetkellä tältä tiivistettynä

Hylly kuvasta poiketen vaakatasossa eteiseen penkiksi ja siihen jalat, säilytyskoreja hyllyyn, uudet tuolit keittiöön, työpöytä minulle sekä henkareita.

Neiti nukkuu vielä pinnasängyn sisällä olevassa äitiyspakkauksen laatikossa, mutta pinnasänkyä varten ei ole vielä oikeastaan muuta kuin peitto ja tyyny joten ostoslistalla on patja, patjansuojus, lakanoita ja vielä kapaloimiseen sopiva pieni huopa.

  Katsotaan nyt paljonko ylimääräistä tarttuu mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti