lauantai 22. maaliskuuta 2014

Neitokaisen nimi

  Prinsessamme ristiäisiä vietetään viikon päästä lauantaina. Kummeiksi valikoitui minun siskoni ja N serkku.

  Nimeä emme raskausaikana osanneet miettiä ollenkaan sillä sukupuolestakaan ei ollut tietoa vaan odotimme vauvan syntymään. Useita nimiä on jo ennen raskautta ollut mielessä, mutta mikään ei tuntunut enää neidin synnyttyä hyvältä. Neiti saa kaiken kaikkiaan kolme nimeä joista kaksi tulee suvusta. Sairaalassa ollessamme päätimme etunimen ja toiset nimet vasta kotiin pääsemisen ja muuton jälkeen.

  Nyt haluankin kysyä teiltä minkä nimen veikkaatte hänen saavan. N on suomenruotsalainen ja minä suomenkielinen. Emme halunneet mitään perinteistä suomalaista nimeä vaan hieman erikoisemman. Nimi sopii niin suomen, ruotsin ja englannin kieleen.

  Nyt niitä arvauksia vain kehiin.

4 kommenttia:

  1. On teillä kaunis vauva :) Nimi veikkaus Alina (en kyllä tiedä sopiiko kaikkiin noihin kieliin) ;)

    VastaaPoista
  2. Noita nimiä jotka sopivat sekä suomeen, ruotsiin ja englantiin on aikamoinen kasa joten olisi voinut antaa hieman enemmän vihjeitä kuten alkukirjaita, monta kirjainta nimessä on tms. :) Mutta veikataapa nyt vaikkapa seuraavia nimiä kun muita vihjeitä ei ole : Olivia, Isabella, Isabel, Julia, Sofia, Elle, Sara, Stella, Elizabeth, Julie, Alexandra, Eva , Jessica :)

    VastaaPoista