tiistai 7. lokakuuta 2014

Hengissä ollaan

... ainakin suurin piirtein.

  Tässä tuli ihan tahattomasti kolmen viikon tauko blogin puolella johtuen niin kiireistä, jaksamattomuudesta kuin ideoiden puutteestakin. Tänä aikana en ole tietokoneen ääressäkään paljoa istunut, joka taas on ollut oikein mukavaa vaihtelua siihen, että yleensä sen ääressä tulee vietettyä aikaa ihan liikaa.

Viimeisen kolmen viikon aikana on tapahtunut kaikenlaista. Meillä on vieraillut muita mammoja vauvoineen, olen neulonut niin #karkkineuletta, parit keskeneräiset sukat valmiiksi ja aloittanut uusiakin neuleita. Olen katsellut telkkua, käynyt yhdessä naisten illassa ja osallistunut käsityö kurssin lisäksi blogivalokuvaus kurssille. Olen pohtinut mitä hankkia joululahjaksi läheisille (jouluunhan on enää reilu 2kk), tehnyt synttärilahjaa kummitytölle ja pohtinut jatkoa vanhempainvapaan jälkeen.


Olin nielurisaleikkauksessa puolitoista viikkoa sitten ja siitä on nyt yritetty toipua. Viikonloppuna jouduin päivystykseen muutamaksi tunninksi tarkkailuun kun nielu alkoi vuotaa ja syljeksin verta lähes litran verran kunnes suoni poltettiin kiinni.

Victoria on tällä välillä täyttänyt seitsemän kuukautta ja noin kuukausi sitten oppinut ryömimään.


  Tällaiset lyhkäiset kuulumiset. Jos nyt vaikka kunnostautuisin taas blogin puolella ja pääsisin normaaliin postaus tahtiin takaisin.

2 kommenttia:

  1. no sähän oot kerinny vaikka ja mitä touhuumaan tässä! mutta kiva jos palaat taas kirjoittelemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monesti piti kirjoittaa tuon kolmen viikon aikana, mutta aina tuli jotain kun sitä intoa olisi löytynyt. En ole lopettamassa blogia :)

      Poista