tiistai 14. lokakuuta 2014

Joulu - se lähestyy

  Onko kukaan muu vilkaissut kalenteriin ja todennut joulun olevan täällä ihan pian?

  Itse hoksasin joulun lähestymisen kunnolla tällä kertaa hieman aikaisemmin kuin yleensä, jo reilu 3kk aiemmin. Tosin Victorialle mahdollisia joululahjoja olen pohtinut jo kesästä saakka ja pikku hiljaa olenkin saanut kerättyä mahdollisia toiveita ylös.

Olen selannut pinterestiä erityisen ahkeraan muutaman viikon ajan ja etsinyt inspiraatiota niin jouluista sisustusta kuin joululahjoja varten. Kovasti huvittaisi jo vaihtaa jouluisammat verhot ikkunaan sekä tyynynpäälliset sohvan koristetyynyille. Olen kumminkin malttanut mieleni ja päättänyt vaihtaa ne vasta kuun lopussa. Kynttilöitä on ollut tarkoitus kaivaa esiin ja sytytellä iltaisin, mutta jotenkin sitä en ole saanut aikaiseksi.

Näet pinterest taulustani Christmas inspiration lisää minua inspiroivia joulu juttuja.

To do -listalta löytyy useampikin juttu mitä tehdä ennen joulua kuten joulukorttien tekeminen/kuvaaminen, lahjojen hankkiminen/tekeminen ihan näin pari mainitakseni.

  Koska vanhempainvapaan rahat eivät ole kumminkaan hurjan suuret, niin rahaa lahjoihin ei ole mahdottomasti ja ensimmäistä kertaa varmaan ikinä hoksasin, että kannattaisi aloittaa lahjojen hankkiminen jo nyt eikä yrittää hankkia kaikkia kerralla pari viikkoa ennen joulua. Kävinkin pari viikkoa sitten kirpputorilla ja sieltä löysinkin muutaman pienen jutun joululahjoja varten. Oikein hämmästyin siitä kuinka hyvin ihmiset olivat hoksanneet jo tuoda joulu aiheisia tuotteita myyntiin. Kirpputorilta lahjojen ostaminen tulee edullisemmaksi kuin kaupasta hankkiminen ja kirppikseltä löytää aivan uusia tuotteita jotka vain eivät ole tarpeellisia omistajalleen.

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, joulu! Joku muukin on aloittanut jo "jouluhössötyksen". Minulla on muutamia lahjoja jemmassa, ja ideoita muhimassa. Kynttilöitä olemme poltelleet jo tovin. Uskallanko edes kertoa, että eilen kuuntelin ensimmäisen joululaulun. :)
  Kirpparilta löytää usein todella kivoja juttuja jouluksi. Suosittelen minäkin sitä vaihtoehtoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo :) joululauluja uskallan varmaan kuunnella vasta marraskuussa :D

   Poista