keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Beemoo Easy Travel 4 matkarattaat

  Sain puolitoista kuukautta sitten flunssan keskellä ihanan yllätyksen kun Korinna ilmoitti minun voittaneen hänen blogistaan Beemoo Easy Travelin matkarattaat. Rattaat tulivat kotiin melko nopeasti Jollyroomilta ja pääsinkin niitä kasailemaan. 

 
Nyt rattaille on kertynyt käyttöä jo jonkin verran ja olen kyllä todennut ne käteviksi. Niitä on helppo kuljettaa ja ovat erittäin näppärät varsinkin kaupungilla liikkuessa. Pyörät saa lukittua kahteen asentoon, jolloin rattaat joko kääntyvät helposti tai kulkevat suoraan. Rattaissa on jalkajarru joka käyttöni perusteella pitää hyvin ja on helppo laittaa päälle ja pois.


Istuin on hieman isompi mitä meidän yhdistelmävaunujen ratasosassa, joten rattaat ovat hieman isot Victorialle vielä, mutta menevät varmasti käytössä pidempään. Istuimen saa laskettua vaakatasoon, jolloin neidin nukahtaessa on asentokin paljon mukavampi. Meidän yhdistelmissä on koko ajan pieni koukku jaloille, jota ei saa suoristettua, mutta ei se mahdottomasti haittaa makuuasennossa. Beemoossa on paljon parempi kuomu, sillä sensaa vedettyä aivan alas, jolloin se suojaa pientäkin paremmin. kuomussa on lisäksi parikin kurkistusluukkua. Alla on myös ihan hyvän kokoinen tavarakori ja rattaiden mukana tuli lisätarvike paketti, joka sisälsi kuppitelineen, sadesuojan ja kuljetuslaukun rattaille.

 
Tämä ei siis ole mainos, vaan postaus omasta kokemuksesta voittamistani rattaista.

2 kommenttia: