lauantai 18. lokakuuta 2014

Blogi-ilta Punnitse ja säästä -liikkeessä

  Lähes vuosi sitten Vaasaan avattiin Punnitse&Säästä ketjun liike, jossa itse olen aiemmin tainnut käydä kolme kertaa. Tällä viikolla minulle avautui mahdollisuus päästä osallistumaan kymmenen muun Vaasan alueen bloggaajan kanssa tutustumaan liikkeeseen ja tuotteisiin paremmin.


Punnitse ja säästä on siis liike, jossa on paljon tuotteita irtomyynnissä pähkinöistä kuivattuihin hedelmiin ja marjoihin ja erilaisista jauhoista riiseihin asti. Säästöä tuleekin siitä kun tuotteita voi ostaa juuri sen verran kuin tarvitset eikä tule ostettua yli tarpeen. Punnarista löytyy myös laaja valikoima kasvisruoka-aineksia, erilaisia teelaatuja ja kofeiinittomia haudukkeita, erikoiskahveja sekä jauhettuna että papuina. Juomia löytyy mm. luomulimsaa, Club Mate -energiajuomaa, inkivääriolutta. Myynnissä on myös monenlaisia välipaloja kuten eväspatukoita, maidottomia suklaita, gluteenittomia vaihtoehtoja ruuanlaittoon ja naposteluun sekä erilaisia superfoodeja ja raakaruokia.


Itse pääsin paikalle hieman myöhässä, joten osa esittelystä meni hieman ohi, mutta kuulin että muille oli kerrottu mm. liikkeen historiasta ja ideologiasta. Illan aikana sain kuulla mm. pakurista ja sen hyödyistä. Olen aikaisemmin kuullut pakurista, mutten sen koommin ole asiaan perehtynyt. Liikkeen omistaja Tiina kertoi pakurin olevan oiva keino flunssan taltuttamiseen.

Tiina oli tehnyt meille lisäksi pieniä naposteltavia maisteltavaksi flunssa kausi ja illanistujais teemalla. Meille tarjoiltiinkin pakuriteetä, four sigma foodsin pakuria shotin muodossa ja lapinnoidan taikajuomaa (arctic warriorsin energiageeliä) "taistelija"-shottina, joka sisälsi mm. nokkosta ja hunajaa. Tee oli oikein hyvää ja yhden paketin ostin myös kotiin ja pakurishotti taas oli kyllä niin kummallisen makuista etten sitä saanut loppuun asti edes juotua. Tarjolla oli myös mm. taateleita pekaanipähkinöillä ja riisimuroherkkuja erilaisissa mauissa sekä cocktail-tikkuja, joissa toisissa oli pala omenaa, maapähkinävoita, valkohomejuustoa ja aprikoosia ja toisissa oli viikunaa ja sinihomejuustoa.

Tarjottavat
Victoriakin oli mukana matkassa :)

Lopuksi saimme kerätä pienet pussukat irtotuotteista kotiin vietäväksi ja ostoksista saimme vielä pienen alennuksen illan aikana.

6 kommenttia:

 1. Täällä Lohjallakin on kuulemma jossain toi punnitse ja säästä kauppa ja monesti on pitänyt ottaa selvää että missä se on mut aina se on sit unohtunut.
  Aivan ihana banneri muuten! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ottaa selvää. Ainaki meiän punnarissa on niin paljo kaikkee hyvää että :) varsinkin jos jotain ruoka-aine allergioita löytyy niin punnarista saattaa löytää niihin helpotusta.

   Kiitos <3

   Poista
 2. Näyttää niin ihanalta. Tuolla vaan tulee se valinnan vaikeus kun haluais vähän kaikkea :) Toisaalta tälläselle yksin asuvalle tuo on niin huippu paikka, koska saa ostaa kaikkea just sen verran ku itse tarvii eikä markettien superisoja pakkauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tuleekin :P Toi on totta että yksin asuville ihan huippu niin ei tuu ostettua turhaa

   Poista