sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Talviturkin pois jättö

  Tänään on ollut lämmin, mutta kovin erilainen sää kuin edeltäneellä viikolla. Aamusta herätessä aurinko paistoi kauniisti, mutta iltapäivä ja ilta onkin ollut vähän pilvisempi ja synkemmän oloinen.

  Olen jo aikasemmin viikolla kysellyt N:ltä josko lähtisimme rannalle tänään ja vasta aamulla sain kunnon vastauksen kysymykseeni. Siitä taitaa olla kolme vuotta kun olen edes käynyt uimassa viimeksi. Ihmettelin rannalla ollessamme miksi emme käyneet viime vuonna kertaakaan Strömsössä uimassa kun asuimme lähelläkin. Asia onkin nyt korjattu kun talviturkki on heitetty pois.

Tuovilan uimapaikka - kuoppa.

Kun vihdoin ja viimein pääsimme sängystä ylös ja saimme laitettua rannalle lähtevät kimpsut ja kampsut kasaan sekä aurinkorasvan iholle, niin aurinko meni pilveen. Emme antaneet asian häiritä, olihan silti lämmin keli. Lähdimme hakemaan jyskistä aurinkovarjoa ja sen jälkeen suuntasimme hakemaan Victorian fammun kotoaan ja siitä matka jatkui rannalle.

Neiti kääntyi viltillä samantien mahalleen ja viihtyi kauankin niin.

Suuntasimme autolla Mustasaaren Tuovilassa sijaitsevalle Tuovilan uimapaikalle eli kuopalle. Vesi siellä ei ole merestä vaan taitaa tulla joesta. Victoria jätti päiväunet välistä ja makoili viltillä fammunsa kanssa sillä välin kun minä ja N pulikoimme. Victoria pääsi myös hetkeksi veteen sillä hän viihtyy kotonakin vedessä, niin ajattelin testata miten ulkona vedessä oleminen onnistuu. Nakuna hattu päässä neiti oli kun hetken istuimme vedessä. Neiti siirtyessä takaisin kuivalle maalle kuivattelemaan, lämmittelemään ja pukeutumaan, me jatkoimme vielä hetken vedessä ja kävimme vastarannalla tutkimassa ympäristöä. Rannalla viihdyimme sellaiset pari tuntia pilvisestä säästä huolimatta.

Pikku uimari :)

P.s. Kuvanlaatu vähän heikko, kamera jäi kotiin joten puhelimella kuvasin. Sentään joku kamera.
P.p.s. Automme oli lakannut toimimasta kun N vei äitinsä takaisin kotiin. Siellä se on anopin pihassa eikä pihahdakaan. 
Ajelemme nyt ainakin pari päivää anopin autolla.

2 kommenttia:

 1. Mä en oo päässy polvia syvemmälle kun se on KYLMÄÄ! Ja teidän tytsy jo ui!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se aika vilposta kun ekan kerran veteen meni, mutta kun pääsi kokonaan kastautumaan niin ei tuntunut enää yhtään pahalta.
   Ei Victoria sentään ui ui, mutta oli vedessä meidän kanssa istumassa ja hieman tommosessa etukenossa :) Katsotaan jos kuukauden parin päästä kerkeäisimme osallistumaan vauvauintiin :D

   Poista