maanantai 7. heinäkuuta 2014

Lämmin kesäsää lähialueisiin tutustumiseen kävellen

  Saatiin ihanan kauniit säät takaisin viime viikolla kuten minä sain vaunuttelu innostuksenikin takaisin. Inspiraartio oli hukassa kuukauden verran ja hirveästi ei tullut vaunuteltua. Perjantaina tervehdyttyäni suuntasinkin kirpputorille kävellen. Kaksi kirppistä kiersin ja yhden mekon löysin itselleni. Lauantaina lenkkeiltiin anopin luokse grillaamaan ja eilen kävin vajaan seitsemän kilometrin lenkillä.

  Tänään aamusta vedin lenkille sopivia kamppeita päälle ja suuntasimme neidin kanssa kävelylle parin tunnin hereillä olon jälkeen. Määränpäänä minulla oli käydä katsomassa yksi leikkipuisto jonka bongasin eilen autosta ja tämän lisäksi ajattelin kiertää yhden uuden laajentuneen asuinalueen. Mittari näytti +25 ja aurinko paistoi pilvien lomasta mukavasti. Lenkille kertyi pituutta reilu seitsemän kilometriä ja aikaa siihen kului puolisentoista tuntia. Neitikin nukkui lähes koko matkan ajan, kun kolme edellistä päivää on nukuttu sellaisia 30 minuutin pätkät vain.

Possu jonka kuva on hieman pyllystä ;) Possu vahtii Edvininpolun puiston leikkialueen "sisäänkäyntiä"
Possun lisäksi oli poro kiipeilyteline, kuvassa heikosti näkyy majava tolppien päässä ja pöllökin oli jossain päin. Löytyi  myös hiekkalaatikkorekka, kiikkulampaita ja musiikkitaulu, johon lyömällä kuuluu eläinten ääniä.
Leikkikentältä löytyy myös tällainen urheilupiste sekä pieni jalkapallo kenttä. Pulkkailu mäkikin löytyy.
Paukkulanpuisto.
Leikkikenttä löytyi tuon lammikon toiselta puolelta.

  Leikkipuisto johon suuntasin oli aika mukavan oloinen ja kun neiti kasvaa sinnekin tulee varmasti suunnattua välillä leikkimään. Uuden asuinalueen keskeltä löysin myös leikkipuiston ja pienen lammen. Loppu matkasta palkitsin itseni yhdellä pallolla polka jäätelöä läheiseltä jäätelökioskilta.

Asevelinkylän vanha leikkipuisto, sieltä löytyy muun muassa iso kahvipannu jonne ainakin ennen on päässyt sisään :)

2 kommenttia:

 1. hahah toi keinu mikä tos kuvassa on, tommonen iso verkko systeemi nii jos nään tollasen jossain ni mun on pakko päästä ite siihen kiikkumaan Helmin kanssa kun on se vaan niin huippu :D:D
  Ja eipä täälläkään tehnyt mieli paljoa vaunuilla missään kun oli niin surkeat kelit, onneksi nyt aurinko paistaa niin jaksaa raahautua ulos :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähä sama ton keinun kanssa :) niissä on kiva olla, mutta oottelen et Victoria hieman kasvaa et voidaan yhdessä mennä.

   Poista