torstai 10. heinäkuuta 2014

Blogilounas Ravintola Segliksessä

  Pääsin eilen lounastamaan 11 ihanan bloggaaja naisen kanssa. Lounastimme merenläheisessä kesäravintola Segliksessä joka sijaitsee Vaasan Vaskiluodossa. Kyseessä Vaasan vanhin ravintola, joka on ollut neljä vuotta ravintola Gustav Wasan omistuksessa ja Seglis onkin Gustav Wasan työntekijöiden "kesätyöpaikka".

Nämä kaksi kuvaa Ihan Salosti

  Kauniin sään vuoksi paikalla oli paljon ruokailijoita ja ruoka valmistettiin ulkona terassilla isoilla paella pannuilla suoraan nenämme edessä. Lounaslistat löytyvät Segliksen nettisivuilta, mutta lista ei ole kiveen hakattu, vaan voi muuttua ihmismäärästä riippuen. Tarjolla oli leipää, ruokaisa salaatti valikoima, uusia perunoita, lasagnea, maissia sekä turskaa ja kampelaa.

Kuva Unelmista totta

  
  Ravintolassa tarjoillaan lounasta maanantaista perjantaihin klo 11:00 - 14:00 ja Ala Cartea on tarjolla tiistaista perjantaihin klo 15:00 - 22:00. Lauantait on lähes poikkeuksetta varattu yksityis käyttöön ja ravintola on kokonsa, sijaintinsa ja näkymiensä vuoksi melko suosittu paikka hääjuhlille. Aukioloajat ja tapahtumat löydät myös Segliksen sivuilta.

Kim Hellman kertoi meille lounaan jälkeen niin Segliksen kuin Gustav Wasan historiasta ja tulevaisuudesta. Kuva Today I'm Unstoppable

  En ollut ennen käynyt kyseisessä ravintolassa ollenkaan, mutta voin kyllä suositella. Ruoka oli hyvää ja paikassa oli ihana tunnelma.


*lounas tarjottu bloginäkyvyyttä vastaan*

1 kommentti: