maanantai 17. helmikuuta 2014

Neuvola 37+0

  Tänään oli vaihteeksi neuvola. Tällä kertaa oma kätilö ei ollut paikalla sairastumisen vuoksi, mutta sijainen oli ihan mukava. Ihan perusjutut katsottiin ja mitattiin ja hieman keskusteltiin imetyksestä ja tulevasta sektiosta. Pitkästä aikaa mitattiin hemoglobiini ja nyt se on tippunut jonkin verran. Viimeksi 6vk sitten se oli 136 ja nyt 117. Seuraava neuvola olisi ollut vasta parin viikon päästä, mutta kun mainitsin siitä, että sektio on sillä viikolla niin eikö se kannattaisi laittaa vähän aiemmin, joten seuraava kerta olisikin puolentoista viikon päästä.

Tämän kertaiset mitat (viimeksi 3.2)
Paino: +933g/vk (+1050g/vk)
Verenpaine: 117/73 (128/75)
Pissa: puhdas (puhdas)
Hemoglobiini: 117 (-)
Sydämen syke: +140 (+145)
Liikkeet: + (+)
SF-mitta: 31cm (28cm)
Tarjonta: perätila (perätila)
Turvotus: vähän (vähän)

P.s. Inhoan tuota painon punnitsemista neuvolassa kun se tehdään kaikki vaatteet päällä ja niin, että on kerennyt syömään aamupalan niin tottakai se näyttää kiloja enemmän kuin koti vaaka.

4 kommenttia:

 1. Mä olenkin vasta eksynyt sun blogiin mutta jäin seuraamaan. Samaa mieltä oon tuosta punnituksesta. Mulla ei ole vielä koskaan aamulla se aika vaan tyyliin 12 ja kerkiän syödä koulussa lämpimän aterian ja kaikki ja aamulla aamupala ym. Se huijaa ihan hitokseen verrattuna lukemiin mitä saa kotivaa'alla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan Wil lie :) Mulla on ajat vaihdellu klo. 9-13 välillä, mutta kun oli töitä niin yleensä sovittiin vapaa päivälle neuvola tai niin että menin iltavuoroon. Aina heittää ainaki sillä 2kg verrattuna kotivaakaan. Tapaan käydä kotona heti herättyä vaa'alla samana päivänä kun on neuvola :P

   Poista
 2. Tsemppiä tulevaan. Selailin blogiasi pidemmältä aikajaksolta nyt - jäin koukkuun tämän lukemiseen. Toivottavasti kaikki menee loppu raskauden aikana hyvin ja pian saatte nauttia ihanasta pienestä nyytistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan aBu Papu :D

   Poista