keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Päivä Seinäjoella

  Nyt mamma lomaillessa aika meinaa toisinaan käydä melko pitkäksi. Tietokoneella tulee oltua vähän liikaakin mutta sekin alkaa kyllästyttää aika nopeaa nykyään. Tekemistä kyllä olisi muuttolaatikoiden pakkaamisen kanssa, mutta sekään ei jatkuvasti innosta.

  Viime viikolla kun äitini oli käymässä ja juttelimme jotain askarteluun liittyvää ja kirosimme Tiimarin konkurssia ja Vaasan surkeaa askarteluliikkeiden tarjontaa. Tiimari on melkein tyhjä ja Sinooperista ei tunnu ikinä löytyvän sitä mitä tarvitsisi. Päätimmekin, että lähdemme tällä viikolla käymään Seinäjoella josta löytyy pari askartelu liikettä aika monipuolisella valikoimalla.

Vessapeili kuvat puhelimella, ei mitään parhaimpia, mutta masu näkyy.

  Sjoella kävimmekin eilen. Matkaan lähdimme vähän yhdeksän jälkeen ja kotiin palasin seitsemän aikaan illalla. Päivä meni melko sutjakkaasti. Nukuin yöllä huonosti ja vähän niin se verotti voimia jonkin verran ja koska kävelimme paikasta toiseen niin jalat alkoivat väsymään ja keräämään turvotusta ja selkä alkoi vaivaamaan jossain vaiheessa. Siskoni asuu opiskelujen takia sjoella ja hänellä ei ollut puolen päivän jälkeen enää koulua joten hän liittyi meidän seuraan.

 Rosson salaattipöydän antimia, alkupalaksi mozzarellaa ja kirsikkatomaatteja ja pääruoaksi Pollo al Ferne.

Äiti ja sisko söivät pannupizzat.

  Ostoksia ei hirveästi tullut tehtyä, mutta en lähtenytkään tyhjäämään tiliä. Itse lähdin etsimään silkkipaperia, sillä ajatatuksena on tehdä niistä pompom koristeita vauvan huoneeseen. Melko huono valikoima värejä oli tarjolla, mutta löysin muutamia sopivia värejä. Tuli sitä ostettua pari muutakin askartelu juttua. Seppälän alennuksista ostin yhden maxi hameen ja säärystimet. Loput rahoista meni ruokaan Rossossa ja jälkkäriin Spice Icessa.

Otimme jokainen Fantasiat, omani vasemmalla. Polkaa, rommirusinaa, pehmistä, kirsikoita ja hedelmiä.

  Päivä meni ihan kivasti ja oli kiva päästä pois kotoa välillä. Nyt oli vielä hyvä mennäkin kun sai mennä omien ehtojen ja fiiliksen mukaan. Kun vauva on syntynyt niin sitten kaikkialle mennään hänen ehtojen mukaan.

P.s. Kuvat ovat näköjään lähinnä ruoista, mutta ei se mitään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti