lauantai 22. helmikuuta 2014

Pintojen uudelleen suunnittelua

  Pahoittelut blogi hiljaisuudesta tällä viikolla. Hirveästi on koko ajan tekemistä... onneksi niin ei kerkeä niin odottaa vauvan saapumista.

  Maanantaina oli neuvola jonka jälkeen kävin palauttamassa työvaatteet ja avaimen ja muilla asioilla. Tiistaista ei muistikuvaa, taisin pakkailla jonkin verran muuttolaatikoita ja haettiin pari lipastoa. Keskiviikkona vein pari autolastillista tavaraa äitini kanssa meidän oman asunnon kellari komeroon. Torstaina olimme N kanssa hankkimassa nettiyhteys omalle asunnolle, vakuutusyhtiölle tekemässä muuttoilmoitus, pankissa selvittämässä parit asiat tilien kanssa, syömässä ja k-raudassa hankkimassa maali- ja tapettinäytteitä. Tämä päivä on taas mennyt maali, tapetti ja remppatarvike ostoksilla ja suomen peliä katsellen.

Käytiin asunnolla mittailemassa ja piirsin jonkin näköisen pohjapiirrustuksen.

Sopivaan aikaan sotkassa tarjouksia, saadaan sieltä melko edullisesti sohva.
  Huomenna meidän oli tarkoitus lähteä ikeaan, mutta sää on huono ja kuski kipeänä, siirsimme reissun ensi viikonlopulle. Huomenna saa siis nukkua pitkään, katsoa jääkiekon pronssiottelua ja pakkailla muutto kamppeita. Sunnuntaina käymme ostamassa uuden sohvan ja mitä luulatavimmin, saamme avaimet asuntoomme joten pääsemme aloittamaan remppaamisen.

 Oppaita ja mallipaloja maaleista

Tässä on värit jotka päätyvät asuntomme seinille.

Tämä Vallilan tapetti valikoitui makuuhuoneeseen. Suunnittelija Riina Kuikka, Oksat.

Lastenhuoneen seinälle olen hankkinut Ferm Livingin Half Moon tapettia.

  Ensi viikolla ohjelmassa onkin lähinnä tapettien irroittamista seiniltä, pakkeloimista, maalaamista ja uudelleen tapetoimista. Neuvolassakin pitäisi käydä, muuttaa ja käydä siellä ikeassa. Niin ja synnytyshän on parin viikon päästä. Kiirettä pitää joten bloggailut voivat jäädä vähäisämmälle seuraavien viikkojen aikana.

  Koitan ottaa kuvia asunnosta ennen ja jälkeen jotta saatte kuvan asunnon muutoksesta. Niin ja postaus ideoita saa laittaa.

5 kommenttia:

 1. Mukavia yksinkertaisia värejä ja muotoja

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Remonttia! Me ollaan kanssa maalailtu seiniä, ja vielä on koko toinen puoli olohuone/ruokailutilasta maalattava! Onhan tässä hommaa. Mutta tulee hyvä mieli kun näkee uutta jälkeä, vaihtelu tekee hyvää ja meillä on niinkin vielä, et kaikki vanhat keltaset ja mustat värit on tänne maalaillut vanha omistaja. Mulla on kuitenkin ihan erilainen maku, joten ihan mukava saada tänne omannäköistä pintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä meidän uudessa omassa asunnossa on ihan hirveät tapetit joka huoneessa ja ne eivät ole yhtään meidän tyylisiä, niin haluamme niistä eroon mahdollisimman nopeaa. Kiva muutenkin päästä toteuttamaan itseään sisustuksessa nyt enemmän kun vuokrakämpissä ei ole ikinä huvittanut edes tauluja laittaa seinille.

   Poista
 3. Kylläpä teillä on hoppu, mutta onnea

  VastaaPoista