perjantai 1. marraskuuta 2013

Himoshoppaajan päiväkirja

  Myönnän, olen kova shoppailemaan. Tykkään katsella milloin mitäkin ja välillä menee montakin tuntia nettikaupoissa pyöriessä. Kaupungissa tulee kierreltyä aina silloin tällöin, mutta pääasiallisesti teen ostokseni netistä, sillä monesti tarjonta on parempi, hintoja on helpompi vertailla ja monista paikoista saa alennusta tai ostohyvitystä :) ja tällä hetkellä kaupungissa pyöriminen alkaa ottaa selän ja jalkojen päälle.

  Viime aikoina on tullut tehtyä taas hieman enemmän ostoksia. Reilu viikko sitten sain tilata N:lle hieman täytettä vaatekaappiin, sillä hän ei itse jaksanut tätä tehdä :P Samaan aikaa tuli tilattua itsellekin jotain pientä. Uutena tuttavuutena minulle tuli merkki Ciate, jolta tilasin kynsilakkoja ja Coloud, jolta tilasin headsetin itselleni. Vielä en ole päässyt kynsilakkoja testaamaan työni vuoksi, mutta talvilomaa ja äitiyslomaa odotellessa. Kuulokkeet eivät ole vielä edes saapuneet perille joten hetken saa odotella, että pääsee niitä testaamaan. (Nämä tilattu membersin kautta, kaikki yli -50%)

kuva täältä
Ciate lakat
  Isäni on töissä postilla ja laittoi minulle tulemaan uusimman Novita lehden josta bongasin yhden maton joka minun on pakko saada tehdä. Ohjeessa on käytetty Novitan tuubi lankaa 6 kerää (500gr/kerä) ja yhdestä kerästä saa pulittaa sellaiset 15-20€. Päädyin tämän vuoksi tilaamaan ontelokudetta netistä 4kg = 54€. Säästin tässä 40-65€ kaiken kaikkiaan ja tilasin itse asiassa kilon ylimääräistä. Tästä projektista lisää juttua kun olen saanut langat ja puikot käsiini ja päässyt aloittamaan väsäämisen.

  Viimesinpänä tilasin tällä viikolla sisustus juttuja, nimittäin meillä on heikosti verhoja ja ne ovat kaikki esillä. Nyt kun joulu lähestyy, on minuunkin alkanut joulu mieli ja fiilis iskeä ja päätin tilata verhokangasta, jotta saadaan ilme hieman jouluisemmaksi täällä kotonakin :) Alku viikosta selasin nettiä läpi ja löysin jotexin sivuilta oikein edullisia ja kivoja juttuja. Nimittäin tilasin 18 metriä kangasta (HUIH) ja vihdoin löysin edullisen ja kivan näköisen päiväpeiton ja siinä mukana tulee vielä kaksi tyynynpäällistäkin. Näiden pitäisi tulla perille ensi viikolla. Eurokankaan sivuilta löysin myös ihanan ja jouluisen kankaan, mutta metri hinta on hieman suolainen niin taidan jättää kokonaan ostamatta tai ostan vain metrin ja teen siitä tyynynpäällisiä tai jotain muuta. Josko saataisiin vähän joulua meidänkin kotiin :)

Päiväpeitto ja tyynyt ovat kaksi puoleisia ja hintaa näille jäi 13,95€ / Punaista Medaljong kangasta ostin 6m (3,90€/m)
makkarin verhoja sekä mahdollisesti tyynynpäällisiä varten.

Perus punaista Grace kangasta ostin 10m (4,90€/5m) olkkarin ja keittiön verhoja varten. Christmas greetings 
kangasta ostin pari metriä mahdollisesti tyynynpäällisiä varten :)

  Toki tiimarista tuli tällä viikolla haettua lisää askartelu tarvikkeita, joista ajattelin väkertää jouluisen kranssin tai muuta kivaa koristetta kotiin. Tarkoituksena olisi myös hankkia muutamissa blogeissakin vilahdelleet Happy Lightsit ja jonkinlainen joulutähti ikkunaan roikkumaan ennen joulua.

P.s. Hyvää marraskuun ensimmäistä päivää :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos verhovinkeistä :) Enpä pöljä ole ajatellutkaan, että netistäkin voi tilata :D Jouluverhoja kun olen pitkään halunnut, mutta olen hirveän huono lähtemään ostamaan, ja verhot on vielä niin kalliitakin. Pitääkin heti mennä katselemaan eri sivuilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mittään, hyvä jos auttoi :) Itsekin huono ostamaan valmisverhoja varsinkaan ihan kaupasta ja netissäkin monia kivoja näkyi, mutta niin kamalan kalliita.

      Poista