tiistai 26. marraskuuta 2013

Candle lights and diy cards

  Täällä vietellään tällä viikolla lomaa. Halusin talvilomani tälle viikolle, jotta saan vähän taukoa töistä ennen äitiyslomaa ja olemme muutenkin menossa Helsinkiin torstaiksi ja perjantaiksi, niin hyvä käyttää loma päivät sitten tässä.

  Eilen tuli oltua oikeastaan vain kotona pientä kauppa reissua lukuun ottamatta. Nyt kun minulla vihdoin on toimiva ompelukone käytössä sain ommeltua loputkin verhot valmiiksi ja laitettua ne keittiöön roikkumaan. Samalla laitoin keittiöön muutaman joulukoristeen, sain nimittäin anopilta Pentikin Poro kynttilänjalan jonka laitoin esille. Se kaipaa kylläkin kaveria seuraksi. Katsotaan jos löytäisin jostain toisen edullisesti.


  Tänään heräsin vasta puolenpäivän jälkeen. Saimme vihdoin toiset takauspaperit täytettyä ja huomenna olisi toisten vuoro. Jos vihdoin saataisiin jotain tehtyä saadaksemme tämä laina-asia eteenpäin. Samalla kun kävimme paperit täyttelemässä isäni luona sain sieltä samalla mukaani minulle tulleet string lightsit eli happy lightsit eli pallovalot. Siskoni tilasi minulle yhdet ebayn kautta jolloin ne tulivat puolet halvemmaksi kuin jos olisin tilannut ne Suomesta.

 Laitoin pallovaloni siihen isoon ruukkuun josta kerroin aiemmin täällä ja sekaan laitoin joulukuusenkoristeita

Kynttilöitä on tullut poltettua erittäin ahkeraan viime päivinä.

  Tänään sain aloitettua myös joulukorttien väkertämisen. Pinterestistä löysin ideat pariin erilaiseen korttiin


Itse lähdin totetuttamaan ensimmäisiä kortteja tuon toisen kuvan ideoimana, voi kumminkin olla, että teen osasta samantyyppisiä kuin ensimmäisen kuvan kortit. Tässä pari kuvaa lähes valmiista kortista.


Lähettääkö kukaan muu perinteisiä joulukortteja ja teettekö ne itse vai ostatteko valmiina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti